ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

«Ο.Κ.» στα χαφ, προχωράει για φορ


«Ο.Κ.» στα χαφ, προχωράει για φορ

27/06/2014
 
 Ο Κασάμι ενδέχεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο οποίος (με την απόκτηση του Εντινγκά) καλύπτει τις θέσεις στα χαφ. Πώς κινούνται οι Πειραιώτες για την ενίσχυση της επίθεσης.

«Ο.Κ.» στα χαφ, προχωράει για φορ
Αρκετές είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ο Παϊτίμ Κασάμι να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, εκτός και αν έρθουν τα έγγραφα από το Μεξικό και προλάβει ο Άλαν Πουλίδο να ανακοινωθεί πρώτος.


Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες κινούνται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, αλλά με την επικείμενη προσθήκηση του Ελβετού χαφ και την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά καλύπτουν τα κενά που υπήρχαν στα χαφ.

Η υπόθεση του 22χρονου μέσου είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα αναμένουμε τα αποτελέσματα των συζητήσεων που είχε η πλευρά του παίκτη με τη Φούλαμ, με το «κόλλημα» να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης ως ελεύθερου σε περίπτωση υποβιβασμού του αγγλικού συλλόγου.

Ωστόσο, μπορεί τα πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδας να αλλάξουν, εφόσον έρθει κάποια πρόταση για τους… μουντιαλικούς Μανιάτη και Σάμαρη, κάτι που ισχύει και στις περιπτώσεις των Μανωλά και Χολέμπας.

Για την επίθεση τώρα, δεν έχει παρατηρηθεί κάποια εξέλιξη για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς η Σοσιεδάδ δεν έχει συμφωνήσει με τη Χέρενφεϊν (υπάρχει διαφορά 1 εκατ. ευρώ). Εφόσον οι Ισπανοί δεν τα βρουν με τους Ολλανδούς και αποφασίσουν να προχωρήσουν για άλλον παίκτη, ο Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ομάδα που θα ενδιαφέρεται (επισήμως) για τον Ισλανδό επιθετικό.

Την ίδια στιγμή, ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ, τον οποίο θέλει και η Τραμπζονσπόρ, αλλά επίσης δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η περίπτωση του Γάλλου παραμένει ψηλά, πόσω μάλλον αν «ναυαγήσει» οριστικά η υπόθεση του «Φίνμπο». Από εκεί και πέρα, ένας παίκτης που εξετάζεται είναι ο Σουηδός Όλα Τοϊβόνεν, τον οποίο έχει προτείνει ο Μίνο Ραϊόλα.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι στη λίστα για τη μία από τις δύο θέσεις των ακραίων, ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για την απόκτησή του, ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ότι είναι τόσο κοντά όσο το έχουν παρουσιάσει οι Σουηδοί, που αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος της Γκεντσλερμπιρλιγκί είναι μία... ανάσα από τον Πειραιά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου