ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τέλος ο Στορκ από Ολυμπιακό


Τέλος ο Στορκ από Ολυμπιακό

27/06/2014
 
 Παρελθόν από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού αποτελεί ο Μπερντ Στορκ όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Τέλος ο Στορκ από Ολυμπιακό
Ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Μπερντ Στορκ που για χρόνια δούλεψε στα τμήματα των Ακαδημιών των Πειραιωτών, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Εκ μέρους της «ερυθρόλευκης» οικογένειας μίλησε για το θέμα ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» και των Ακαδημιών, Γιώργος Παύλου, ο οποίος εξήρε το έργο του, ενώ ο ίδιος ο Στορκ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπερντ Στορκ.

Ο κ. Στορκ στο διάστημα της παραμονής του στο τιμόνι της Ακαδημίας της ομάδας μας πέτυχε σπουδαία πράγματα και έθεσε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον προσφέροντας τεχνογνωσία σε διάφορα επίπεδα. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του επιλογές.

Σχετικά με την αποχώρηση του κ. Στορκ από την Ακαδημία, ο κ. Γιώργος Παύλου, Διευθύνοντας Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» και των Ακαδημιών, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Στορκ για την συνεργασία που είχαμε τα δυο τελευταία χρόνια. Να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έγινε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι βάλαμε τις βάσεις για να ξεκινήσει ένα νέο σχήμα και να συνεχίσει το έργο αυτό. Ο κ. Στορκ είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε τον Ολυμπιακό και δούλεψε σκληρά προσφέροντας ταυτόχρονα τεχνογνωσία. Θα τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και θα είμαστε πάντα κοντά. Τον ευχαριστούμε για την δουλειά που έκανε αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες».

Ο Μπερντ Στορκ, δήλωσε για την αποχώρησή του από την ομάδα:

«Στον Ολυμπιακό ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι μπαίνω σε μια οικογένεια και όχι σε ένα αθλητικό κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους όσοι ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ακαδημία πρότυπο. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά και τους γονείς της Ακαδημίας και των Σχολών μας που κάθε μέρα δίνουν τα πάντα μαζί με εμάς ώστε τα παιδιά τους να γίνονται καλύτεροι αθλητές αλλά κυρίως καλύτεροι άνθρωποι. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό»!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου