ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Την Τετάρτη τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Την Τετάρτη τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/6, 15:00), η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014/15.
Την προσεχή Τετάρτη (25/6), στις 15:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014/15. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο V'ammos, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Είναι δεδομένη η επιθυμία των διοικούντων για να δουν μεγαλύτερη προσέλευση στο φαληρικό γήπεδο σε σχέση με τη προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά, για αυτό και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη μείωση στις τιμές των εισιτηρίων. Άλλωστε, πρόσφατα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ξεκάθαρος στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7. "Υπάρχει κρίση, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ήδη, πέρυσι μειώσαμε τις τιμές των εισιτηρίων και θα μειωθούν ακόμα περισσότερο για τη νέα σεζόν", είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25/06/2014 και ώρα 15:00, στο V'ammos, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει την Πέμπτη, 26/06/2014.

Το Olympiacos TV θα μεταδώσει ΖΩΝΤΑΝΑ την παρουσίαση!".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου