ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Οι φαπες επεφταν βροχη στην 2η αγωνιστικη της Super League (videos)

Οι φαπες επεφταν βροχη στην 2η αγωνιστικη της Super League (videos)

25/08/2013
Ναι, ναι ...οπως το διαβασατε...βροχη οι φαπες στην 1η ημερα της 2ης αγωνιστικης της  Super League....
Ο σεντονατος μπαοκ αρπαει δυο τεμαχια ...χαλαρα απο τον αξιομαχο Παναιτωλικο που παραλιγο να του κανει την ξεφτυλα της ζωης του με 4 ταμαχια...και κανουν τον Σταυρο τους οι μπουγατσες που δεν επαθαν μεγαλυτερο καζο, και βεβαια προσγειωθηκαν ανωμαλα μετα την πτηση της μεγαλομανιας τους για σεντονια και μαξιλαροθηκες στο Champions League...
Aν και η Σαλκε εχασε στην Bundesliga ηττήθηκαν 2-1 από το Αννόβερο ,και οπως καταλαβαινετε...το μυλο τους το ειχ;αν εκει υα μπουγατσοπουλα...και ο Παναιτωλικος τους τοκανε το κλισμα με γιαουρτι ...Αγρινιωτικο. !!!
Ας δουμε πως την ειδαν την φαπα τα μποκτζηδικα media...

χαλαρα δηλαδη...δεν τρεχει τιποτις....και τωρα το μυαλο στην Σαλκε για να διασκεδασουν τις εντυπωσεις απο το καζο που επαθαν...μολις τους ριξει 3 ταμαχια μεσα στην Τουμπα η Σαλκε που επειδη εχασε απο το Ανοβερο νομιζουν οτι επειδη ειναι στην Τουμπα η αναμετρηση  οτι θα κερδισουν ...αμα χασουν λειπον...ειμαι περιεργος να δω τι θα γραφουν την αλλη μερα οι μπουγατσοδημοσιογραφοι....
 Για να δουμε και τα γκολ...

Ας δουμε τι δηλωσαν και οι προπονητες τους...

Του Χαβου γελαγαν και τα...ανυπαρκτα μουστακια του...

Χάβος: «Μόνο εύκολο δεν ήταν…»

Χαρούμενος από την μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, που ξεκαθάρισε πως δεν ήρθαν τόσο εύκολα οι τρεις βαθμοί.

Χάβος: «Μόνο εύκολο δεν ήταν…»
Στον κόσμο του Παναιτωλικού που δεν μπορούσε να δώσει το "παρών" στο γήπεδο, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών ξεκαθάρισε πως δεν ήρθαν εύκολα οι τρεις βαθμοί, αφού οι Θεσσαλονικείς είναι σπουδαία ομάδα, ενώ τους ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του να τα καταφέρουν την Τρίτη και να πάρουν την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η νίκη μας είναι μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η σημασία της λόγω της απουσίας του κόσμου. Ήταν θετικό για μας που ο ΠΑΟΚ είχε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τεράστια σημασία, οι παίκτες είναι λογικό να έχουν εκεί το μυαλό τους. Εμείς προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τις δυσκολίες στο ξεκίνημα του αγώνα, γιατί δεν είχαμε και τον κόσμο μας και μετά το 35 βγήκαμε πιο μπροστά, βρήκαμε τα πατήματά μας, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στο να βγούμε μπροστά. Είχαμε και την τύχη να βάλουμε το γκολ στη λήξη με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά, τα καταφέραμε, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο από την αρχή του β ημιχρόνου να μας δημιουργήσει προβλήματα», είπε ο Μάκης Χάβος που αφιέρωσε και πάλι τη νίκη στον κόσμο του Παναιτωλικού που δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο και πρόσθεσε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη η επικράτησή μας. Ήταν ευτυχής η συγκυρία για μας που ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολο παιχνίδι με την Σάλκε, είχε κούραση, είχε ταξίδι, τα γνωρίζουμε πολύ καλά αυτά από το παρελθόν. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ, από την καρδιά μου, καλή επιτυχία στο παιχνίδι της Τρίτης».

«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάναμε πολλά λάθη κι αυτό μας πείραξε. Είχαμε όμως και απουσίες και όταν επιστρέφει ένας παίκτης τύπου Καμαρά σημαίνει πολλά για την ομάδα. Και όταν κερδίζεις τον ΠΑΟΚ, αυτό αποκτά μεγάλη σημασία και ψυχολογικά, μας δίνει την ώθηση για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ακραίους παίκτες, τον Λούκας και τον Στοχ που είναι πολύ επικίνδυνοι και χρειάζονται καλό ατομικό μαρκάρισμα και κάλυψη. Όταν παίζεις στην Ευρώπη τέτοια ματς με ιστορική σημασία, είναι λογικό το μυαλό να είναι εκεί. Είναι μεγάλο το παιχνίδι της τρίτης και για αυτό εύχομαι καλή επιτυχία. Με βάση αυτά που έχω δει, τον έχω με Νις, Ξάνθη με Σάλκε, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με τρομερή ποιότητα και την δυνατότητα να έχει στον πάγκο παίκτες όπως ο Σάλπι και ο Αθανασιάδης. Και η Σάλκε έχασε σήμερα, αυτά γίνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».
O Στεφενς? αυτος νομιζει οτι παιζουνε στην...BUNDESLIGA....!

Στέφενς: «Το μυαλό όλων μας στη Σάλκε»

Απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τόνισε πως όλοι στην ομάδα είχαν το μυαλό τους στο προσεχές ματς με την Σάλκε.

Στέφενς: «Το μυαλό όλων μας στη Σάλκε»
Σε τρεις παίζονται τα… πάντα στην ρεβάνς με την Σάλκε και ο Χουμπ Στέφενς απέδωσε εκεί την ήττα από τον Παναιτωλικό (2-0). Πως, δηλαδή, το μυαλό όλων μέσα στην ομάδα ήταν στο ματς με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι, σκέφτονται το παιχνίδι με την Σάλκε κι όταν έρχεσαι εδώ έστω και με 1% κάτω από αυτό που πρέπει, δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε διεθνές επίπεδο, τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Κι αυτό που είδα σήμερα δεν ήταν αρκετό».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας: «Αυτή την στιγμή έχουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Δεν ξέρω πως μπορούμε να διορθώσουμε. Είναι μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς και πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Παναιτωλικό: «Δεν βλέπω τον αντίπαλο, αλλά την δική μου ομάδα. Έκαναν πάντως καλή δουλειά».

Για την κατάσταση του Λάζαρ: «Δεν ξέρω… Ο γιατρός μας θα πρέπει να απαντήσει. Είναι π-άντως ένα παιχνίδι, το παιχνίδι της Τρίτης για το οποίο μιλούσαν όλοι, παίκτες, διοίκηση, εγώ προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ισως να ήμουν και ο μόνος που το σκεφτόμουν τόσο. Δεν ξέρω…»

Για τις επιπτώσεις της ήττας: «Όλα τα αποτελέσματα έχουν επίδραση στην ομάδα. Ακόμη και στην προπόνηση να γίνει κάτι λάθος, μπορεί να επηρεάσει την ομάδα».

Για το αν είναι μάθημα για τον ΠΑΟΚ η σημερινή ήττα: «Ναι, αλλά είναι πολύ ακριβό μάθημα».

Για τον Σπυρόπουλο: «Δεν ξέρω. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα».

Kαι το show με τις φαπες συνεχιστηκε και στην τελευταια αναμετρηση της ημερας...

Ναι, ναι οπως το διαβαζετε...εγω ημουν αγεννητος οταν ο βαζελας ειχε ξαναφαει 3 τεμαχια απο τον Πανιωνιο...εγω γεννηθηκα 2 χρονια μετα...
Χρειάστηκε να περάσουν 54 χρόνια ιστορίας στη μεγάλη κατηγορία για να χάσει ο Παναθηναϊκός με τρία γκολ διαφορά από τον Πανιώνιο…

Ήττα… «ιστορικών» διαστάσεων
Το 3-0 με το οποίο επικράτησε ο Πανιώνιος του Παναθηναϊκού είναι ένα αποτέλεσμα… ιστορικών διαστάσεων.

Αυτή είναι οι πρώτη φορά από την περίοδο 1959-60 που καθιερώθηκε η Α’ Εθνική που οι Νεοσμυρνιώτες καταφέρνουν να νικήσουν με τρία γκολ τους «πράσινους», γεγονός που σημαίνει πως τα τέρματα των Κολοβού, Αραβίδη και Μαρινάκη (άθελά του καθώς ήταν αυτογκόλ) θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις μνήμες των φίλων της ομάδας.

Πριν από αυτό το ματς οι Νεοσμυρνιώτες ως γηπεδούχοι είχαν να θυμούνται ως μεγαλύτερη νίκη σε εύρος (ως γηπεδούχοι σε ματς πρωταθλήματος) εκείνο το 4-2 το 1979.
Για να δουμε και τα γκολ... 
 

Οι δηλωσεις των προπονητων... 

Χαρουμενος αλλα ταπεινος ο Παντελης...

Παντέλης: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Μετριόφρων εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα», τόνισε.

Παντέλης: «Να μείνουμε ταπεινοί»
Απόλυτα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Νίκος Παντέλης. Και πώς να μην είναι άλλωστε, μετά την ευρεία νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο προπονητής των Νευσμορνιωτών αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τους παίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ξεκαθάρισε πως όλοι πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί. «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα» το σχόλιό του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη, γιατί πέρα από τους τρεις βαθμούς έγινε επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Εμάς μας αφήνει ικανοποιημένους βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί θα βοηθήσει να πιστέψουν τα παιδιά ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος ευτυχήσαμε να προηγηθούμε χωρίς να δημιουργήσουμε μια μεγάλη φάση. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν σωστοί και χάσαμε τον έλεγχο, γιατί ο Κουτρουμπής ανέβαινε ανενόχλητος και δημιουργούσε αριθμητική υπεροχή. Ωστόσο δεν κινδυνεύσαμε αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι χάρη και στο γκολ που είχαμε πετύχει. Έπαιξε ρόλο και η είσοδος του Ντούνη, αφού με την ταχύτητα του χτύπησε την αργή άμυνα του Παναθηναϊκού. Βρήκαμε διαδρόμους, πετύχαμε άλλα δύο γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έδειξαν ψυχικά αποθέματα, καρδιά και δύναμη. Θέλω να σταθώ και στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, ο οποίος μας βοήθησε ακόμα και στα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Μας έδινε φτερά. Όσο μερίδιο έχουν οι ποδοσφαιριστές, έχουν και οι οπαδοί μας.

Εγώ θέλω η ομάδα να μείνει ταπεινή, γιατί ξέρω λόγω εμπειρίας στο ποδόσφαιρο ότι οι κατραπακιές έρχονται εκεί που δεν τις περιμένεις. Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα».

Για το αν περίμενε 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές:«Δεν περίμενα τόσο καλή αρχή. Θα ήμουν ψεύτης αν το έλεγα. Παίξαμε με δύο δύσκολους αντιπάλους, γιατί αυτές οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία. Αν εξαιρέσουμε 3-4 ποδοσφαιριστές, το ρόστερ μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και η ψυχολογία είναι το μεγαλύτερο όφελος»

Αρες, μαρες, κουκουναρες ο Αναστασιου...

Αναστασίου: «Δεν σκοράραμε, χάσαμε…»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να σκοράρουν απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Αναστασίου. «Κάλυψε» τον Μέντες σε ερώτηση για την απόδοσή του.

Αναστασίου: «Δεν σκοράραμε, χάσαμε…»
Αν και έφτανε στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να σκοράρει και σε αυτό το γεγονός απέδωσε την ήττα στη Νέα Σμύρνη ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση στις λεπτομέρειες και στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη διαχείριση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τέλος, «κάλυψε» τον Μέντες, σε ερώτηση για την απόδοσή του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και τη βαριά ήττα: «Είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο άρχισε καλά εμάς. Όμως, για να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Εμείς φτάναμε στην περιοχή του Πανιωνίου, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Αυτό έκανε τη διαφορά, αφού στη μία φορά που ο Πανιώνιος έφτασε στην περιοχή μας, σκόραρε. Δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ και αυτό έπρεπε να το δούμε, πως θα αντιδράσουμε γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ενισχύσαμε την επίθεση μας βάζοντας τον Μπεργκ, κάναμε κάποιες φάσεις αλλά σε αυτό το σημείο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε άσχημη εικόνα και μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλα γκολ. Είχαμε κακή διαχείριση του αγώνα. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες».

Για τα ατομικά λάθη: «Όταν η ομάδα δέχεται ένα γκολ, το δέχεται όλη μαζί. Δεν φταίει μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Δεν είχαμε σωστές αντιδράσεις στις λεπτομέρειες και αυτές έκαναν τη διαφορά. Πρέπει να δούμε τι θέλουμε, τι μπορούμε να κάνουμε. Για παράδειγμα, στο δεύτερο γκολ ο Κολοβός σουτάρει με το δεξί. Οι αμυντικοί μας το γνώριζαν και τον άφησαν. Έχασαν τη λεπτομέρεια και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το αν θεωρεί κακή την απόδοση του Μέντες: «Δεν θα συμφωνήσω με την άποψη σας για τον Μέντες. Θα υπήρχε αδυναμία στη μεσαία γραμμή μας εάν δεν υπήρχε σωστή αλληλοκάλυψη. Όταν ο Κουτρουμπής προωθούνταν, ο Μέντες τον κάλυπτε. Απλώς, στη λεπτομέρεια δεν κάναμε ότι έπρεπε».

Ε, για να δουμε πως το πηραν και τα βαζελοmedia...

Στα ατομικά λάθη αποδίδουν τα πράσινα Media την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα παναθηναϊκά sites:
Leoforos.gr
Τσάμπα και βερεσέ
Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του στη Νέα Σμύρνη και γνώρισε την ήττα με 3-0.


Prasinanea.gr
Τώρα, δείξτε χαρακτήρα
Πληρώνοντας τις τρανταχτές αδυναμίες του στη δημιουργία και στις αργές επιστροφές στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αμέτρητα τα ατομικά λάθη για τους πράσινους, αποβλήθηκε ο Μεντες.






Τι τσαμπα ηττα και δειξτε χαρακτηρα ρε...αυτο ηταν σκισιμο με τα ολα του...τι χαρακτηρα να δειξουν τωρα αυτοι μετα απο τετοια φαπα στο ξεκινημα?Το μονο που σας μενει ειναι το μοναδικο σας οπλο βαζελακια και το πιο ισχυρο...Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ....

 Για να δουμε και την βαζελοφυλλαδα...
Μπααααα...δεν θα τους ριξετε στην πυρα ε? ε, ναι...μην τους κραξετε απο τωρα γιατι θα γινουν χειροτερα τα πραγματα...τωρα δεν εχει τετοια πρωτοσελιδα ε?

Ε...λιγο υπομονη..θαρθουν και αυτες οι μεγαλες στιγμες....
 Με τις υγειες σας λοιπον...και ερχονται και τα χειροτερα..

Α...να μην ξεχασουμε και τις δηλωσεις του Προεδραρα τους μετα το σκισιμο...
 

Τι είπε ο Αλαφούζος στους παίκτες μετά την ήττα;

Τι είπε ο Αλαφούζος στους παίκτες μετά την ήττα;
Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο "Mr. ΣΚΑΪ", μετά την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο...
"Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά", ήταν το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου, που ήθελε να εμψυχώσει τους παίκτες για τα παιχνίδια που έρχονται.
Όσοι τον είδα, πάντως, αναφέρουν ότι κι εκείνος ήταν απογοητευμένος...
ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΚΟΥΚΟ ΜΟΥ...ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΦΑΠΕΣ...

Και ας συνεχισουμε με την Βασιλισσα του Βορρα..

Βέροια-ΟΦΗ 2-0 (video)

Μετά τον Πλατανιά, τον οποίο ισοφάρισε με δέκα παίκτες, η Βέροια αυτή τη φορά νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην έδρα της και έδειξε ότι το… έχει με τους Κρητικούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου