ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ολυμπιακός με την Βέροια...

 Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ολυμπιακός με την Βέροια...

06/10/2013
 Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το «διπλό» στις Βρυξέλλες καλείται να κάνει το… καθήκον του κόντρα στην Βέροια μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με φόρα απ’ τις… Βρυξέλλες
Η σπουδαία νίκη (3-0) του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ κυριάρχησε τις προηγούμενες μέρες στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Οι Πειραιώτες, όμως, καλούνται να προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα και να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη Βέροια, την οποία υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (16:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Θεωρητικά το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας είναι εύκολο, όμως – όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν – καμία ομάδα στη Σούπερ Λίγκα δεν πρόκειται να τους χαριστεί, ακόμα και μέσα στην έδρα τους.

Το σημερινό ματς είναι το τελευταίο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ το βράδυ υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, και είναι πιθανό η διαφορά ανάμεσα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας να μεγαλώσει περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίκτες του Μίτσελ καλούνται να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στο φάληρο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Βέροια, κάνοντας παράλληλα επίδειξη δύναμης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τη σύνθεση του Ολυμπιακού κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά», αφού έρχονται τα τελευταία παιχνίδια των διεθνών για την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ως Σάμαρης με τον Εντινγκά. Την τετράδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Βάις, Κάμπελ, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανιάτης, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι οι τραυματίες Μασάντο, Τσόρι, Μπονγκ, Σαλίνο και ο Τόρες που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Προϊστορία

Τυπικά ο Ολυμπιακός έχει το «13 στα 13» εντός με τη Βέροια, όμως στις 18/5/1998 οι Ημαθιώτες νίκησαν ως τυπικά γηπεδούχοι στο Καραϊσκάκη 2-0, με τον Στέφανο Γαϊτάνο στον πάγκο!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου