ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ειναι τρελλοι...ειναι τρελλοι οι οπαδοιοιοι...(videos)

Ειναι τρελλοι...ειναι τρελλοι οι οπαδοιοιοι...(videos)

06/10/2013 

 inner

Ο λογος βεβαια για τους πιο τρελλους οπαδους στον πλανητη Γη...τον αμιμητο λαο του Θρυλου...οι πασιγνωστοι ανα την Υφηλιο ερυθρολευκοι οπαδοι εδωσαν ακομη μια ερυθρολευκη παρουσια στο πλευρο της μεγαλης τους αγαπης...και ο Σπανουλης παρολο που τους γνωριζει καλα...εντυπωσιαστηκε και αυτην την φορα... 

 

  Εντυπωσιασμένος ήταν και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που βιντεοσκοπούσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που περίμεναν έξω από το γήπεδο για ένα αυτόγραφο. 

 

Σπανούλης: «Οι φίλαθλοί μας είναι τρελοί»!

«Οι φίλαθλοί μας είναι τρελοί και μας ακολουθούν παντού». Με αυτά τα λόγια ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στην Βραζιλία για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό.

Σπανούλης: «Οι φίλαθλοί μας είναι τρελοί»! (video)
Ο Ολυμπιακός έπαιζε στην άλλη άκρη της γης, αλλά και εκεί είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη επί της Πινέιρος δεν έδειξε και ιδιαίτερα έκπληκτος από την ελληνική εξέδρα, αφού όπως δήλωσε ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» είναι τρελός και ακολουθεί την ομάδα παντού!

Όσον αφορά το Διηπειρωτικό Κύπελλο, τόνισε πως το δύσκολο μέρος του αγώνα ήταν το... άγνωστο της βραζιλιάνικης ομάδας, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης και στο δεύτερο ματς της Κυριακής, παρά το +11.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου