ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κοντά στους φιλάθλους (video)

Κοντά στους φιλάθλους (video)

06/10/2013

Ο Τάσος Παπάζογλου και ο Γκαετάν Μπονγκ βρέθηκαν στο κατάστημα Inter Sport στο εμπορικό κέντρο River West και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.
Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τάσο Παπάζογλου και Γκαετάν Μπονγκ, είχαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κατάστημα Inter Sport στο εμπορικό κέντρο River West.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα για τους θαυμαστές τους, ενώ έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες μαζί τους! Έκαναν, μάλιστα και κλήρωση, για όσους βρέθηκαν κοντά τους στο κατάστημα, δίνοντας εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τη Βέροια.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο κατάστημα Inter Sport ανάμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τη δύναμη της ομάδας μας. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και χαρά και ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε σήμερα εδώ είναι για να τους το ανταποδώσουμε», ήταν τα λόγια του Τάσου Παπάζογλου.

Από την πλευρά της η Κλεοπάτρα Σαμίου, Brand Manager της Inter Sport επεσήμανε: «Η Inter Sport, πιστή στο όραμά της να φέρει τον αθλητισμό κοντά στους ανθρώπους, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του καταστήματός μας στο River West να απολαύσουν τους αγαπημένους παίκτες του Ολυμπιακού, Μπονγκ και Παπάζογλου. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτό».

Δειτε βιντεο απο το River West


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου