ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Tα αποτελεσματα της Super League (videos)

Tα αποτελεσματα της Super League (videos)


07/10/2013

  Δειτε σε videos ολα τα γκολ και τα highlights της 7ης αγωνιστικης της Supert League

Εργοτέλης - Πλατανιάς 3-1

 

Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος 2-2

 

Πανιώνιος - Αρης 1-2

 

SKODA Ξάνθη - Απόλλων 3-2

 

Ολυμπιακός - Βέροια 6-0


Λεβαδειακός - Καλλονή 1-0

 

Πανθρακικός - ΟΦΗ 1-1


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1

 

Pre game: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε τα τελευταία για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης που κλείνει την 7η αγωνιστική (19:30 NS1)
Παπουτσογιαννόπουλος
Με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι κλείνει η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι πως μέχρι στιγμής έχουν μπει 28 γκολ στα 8 παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, τα περισσότερα φέτος, κι αν μπει άλλο ένα πάμε για ρεκόρ τριετίες στο πρωτάθλημα.
Ξεκινάμε με τους γηπεδούχους του Παναιτωλικού. Ο Μάκης Χάβος έχει πολλές απουσίες, αφού Θεοδωρίδης, Δάρλας, Ιωάννου, Άσκες, Μουμίν, Καλογέρης, Μύγας, Κουτρομάνος, Τακίδης και οι Σμίλτος, Μήλιος, Μεταξούλης έμειναν εκτός αποστολής.
Ειδικά οι οκτώ πρώτοι θεωρούνται από τα βασικά εργαλεία του Έλληνα τεχνικού και η απουσία τους αναμένεται να φανεί στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκόλιας, Κουτσοσπύρος, Στεφανάκος.
Πάμε και στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σάββας Παντελίδης έχει μία μεγάλη απουσία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτή είναι του Τομάς Ντε Βινσέντι. Πάνω που ο Αργεντινός άσος άρχισε να βρίσκεται στο γήπεδο με τον Τσάβες, ήρθε αυτός ο τραυματισμός στη μέση για να τον φέρει αρκετά πίσω.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Αυγενικού, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τσάβεζ, Κεϊτά, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος, Στρούνα.

Προϊστορία

Μία χαρά τα πηγαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΣ μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί 3 φορές. Στα Γιάννενα μάλιστα μετρά 9 νίκες και 1 ήττα! Στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ μετρά 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως συνήθως σκοράρουν και οι δυο ομάδες.
Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως το όβερ στο Αγρίνιο εμφανίζεται αρκετά συχνά. Γενικά (εντός/εκτός) ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος εδώ και 11 παιχνίδια.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου