ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Να συνεχισει το σερι του....ενοψει Μπενφίκα

Να συνεχισει το σερι του....ενοψει Μπενφίκα

19/10/2013
Επίδειξη δύναμης με εμφάνιση ανάλογη με εκείνη κόντρα στη Βέροια (6-0) καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2) λίγες μέρες πριν από το ματς με την Μπενφίκα.
Οι Πειραιώτες θέλουν να «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατό το παιχνίδι με τους Χανιώτες μέσα στα… κατακόκκινα από κόσμο Περιβόλια και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, πηγαίνοντας με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Τετάρτη στον αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League.

Τελευταίο επίσημο ματς για τους νταμπλούχους Ελλάδας ήταν το 6-0 επί της Βέροιας στο «Καραϊσκάκη» και τώρα θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ αναζητεί λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Μπονγκ και ο Χολέμπας είναι εκτός αποστολής, με τον Ελληνογερμανό να προφυλάσσεται εν όψει του αγώνα στη Λισαβόνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Παπάζογλου. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Σάμαρης, με τον Βάις και τον Φουστέρ να παίζουν στα πλάγια.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου, αν και ο Ισπανός ενδέχεται να δώσει «ανάσες» στον Έλληνα φορ και στη θέση του να παίξει ένας εκ των Σέποβιτς ή Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τσόρι, Μεντζανί, Εντινγκά, Παπαδόπουλος και Κάμπελ. Στην Αθήνα έμειναν οι Μπονγκ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ και Μασάντο.

Προϊστορία

«Περίπατο» έκανε ο Ολυμπιακός πέρυσι στα Χανιά, μια και νίκησε 4-0 τον Πλατανιά. Στο Καραϊσκάκη η νίκη ήρθε πιο δύσκολα (2-1).

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου