ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Αρχίζει Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό»(video)

«Αρχίζει Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό»(video)

18/10/2013
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε ο Βασίλης Κουρνέτας, πριν την επιστροφή του στη Σύρο για το ματς με τον Φοίνικα.

«Αρχίζει Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό»
Τους συνεχόμενους αγώνες που θα κληθεί να δώσει ο Ολυμπιακός, με αρχή το αυριανό ματς κόντρα στον Φοίνικα Σύρου μίλησε ο Βασίλης Κουρνέτας.

Ο έμπειρος πασαδόρος σχολίασε το δύσκολο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων», αλλά και την επιστροφή του στη Σύρο μετά από δυο χρόνια παρουσίας με την ομάδα του Φοίνικα.

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και για τον Ολυμπιακό και μένα. Για την ομάδα μου αρχίζει ένας Γολγοθάς με σημαντικούς αγώνες στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ με πολλές μετακινήσεις και δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε αυτή τη νίκη στη Σύρο και για τη συγκομιδή βαθμών αλλά κυρίως για να κρατηθεί ψηλά η ψυχολογία της ομάδας ώστε να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή τη δοκιμασία με δυνατό ηθικό. Ο Φοίνικας έχει δημιουργήσει μία νέα και δυνατή ομάδα με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Παίζει στην έδρα του τον πρώτο επίσημο αγώνας της σεζόν και θέλει να δείξει πολλά. Περιμένουμε δυνατό και ωραίο παιχνίδι και είναι πολύ καλό που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη».

Για την επιστροφή του είπε: «Πέρασα δύο ωραία χρόνια στο νησί και θα δω πάλι γνώριμα πρόσωπα και φίλους. Οι Συριανοί εκτιμούν τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ και χειροκροτούν την ομάδα τους και τους αντιπάλους. Είμαι χαρούμενος που η Σύρος και εφέτος θα είναι μέσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εγώ θα είμαι αντίπαλος μόνο στο γήπεδο κι ελπίζω όλοι οι παίκτες να δώσουμε το καλύτερο θέαμα».
Το ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και του Ολυμπιακού την Παρασκευή στις 19:30 στις Κυκλάδες θα «ανοίξει την αυλαία» της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Ώρα για... ναυμαχία
Οι «πειρατές» προέρχονται από την ήττα από την Κηφισιά και θέλουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως: «Είναι από το μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δε μας πειράζει που παίζουμε Παρασκευή. Δεν έχει σημασία πότε γίνεται ο αγώνας, αλλά πόσο καλά είσαι προετοιμασμένος. Είμαστε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά και είμαστε βέβαιοι πως το ίδιο θα κάνει και αύριο».

Ο Θάνος Τερζής συμπλήρωσε πως: «Ο Ολυμπιακός είναι ο περυσινός πρωταθλητής και το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλή ομάδα με πολλές επιλογές στη διάθεση του προπονητή. Βέβαια, έχουν και την πολύ σημαντική απουσία του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ωστόσο είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό και ο κ. Καζάζης προσπαθεί να βρει εναλλακτικές λύσεις.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος, θέλουμε να γίνει ένα καλό και δυνατό ματς και μακάρι να πάει καλά για μας, ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας.

Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε το παιχνίδι μ' ένα διαιτητικό λάθος, ωστόσο θεωρώ ότι φέρουμε και εμείς σημαντική ευθύνη που επιτρέψαμε να φτάσει ο αγώνας σε τέτοιο σημείο. Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σίγουρα κάθε απώλεια βαθμών μετράει, αλλά στο τέλος θα κάνουμε... ταμείο. Όπως είδαμε και πέρυσι, οι θέσεις στην τετράδα ήταν ανοιχτές μέχρι την τελευταία αγωνιστική και κρίθηκαν με ένα-δύο βαθμούς διαφορά».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Προέρχονται από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία.

Δειτε το διαφημιστικο trailer της  Volley League
 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου