ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Super League:Preview 8ης αγωνιστικής-Διατησια-Καιρικες συνθηκες

Super League:Preview 8ης αγωνιστικής-Διατησια-Καιρικες συνθηκες (video)

19/10/2013
 
Λίγες μέρες πριν από τα σημαντικά παιχνίδια που έχουν στην Ευρώπη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν δύο «περίεργα» ματς να δώσουν για το πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τον Πλατανιά στα Χανιά και θέλουν να αποδράσουν με το «τρίποντο», το οποίο θα τους βοηθήσει εν όψει του της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπενφίκα για το Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης, λίγες μέρες πριν φιλοξενήσουν την Μακάμπι Χάιφα για το Europa League.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να δημιουργήσουν ένα σερί μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, όταν και θα αναμετρηθούν στο «Καραϊσκάκη» πριν τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:00 NS2
Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Λεβαδειακό και στοχεύει σε μια νίκη που θα του δώσει ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Ο Γιώργος Παράσχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ενώ, ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, παρά τις απουσίες. Ο Δημήτρης Φαράντος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μαχαίρα και τον ανέτοιμο Σαγκουινέτι

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
 
Ατρόμητος: Σηφάκη, Τσενάμο, Νάστο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνη, Καραμάνο, Γεωργίου, Μπρίτο, Παπαδόπουλο, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Παπουτσογιαννόπουλο

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζινόφκσι, Τσιντώτας, Νικολακάκης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Μάγκας, Λυκογιάννης, Πετράζι, Λαμπρόπουλος, Ροτζέριο, Μπούστο, Μάντζιος, Γιάντσης, Ορτέγκα, Κονέ, Βασιλείου και Κάντζι.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18:15 NS1
Για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην επανέναρξη, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Ο Χουμπ Στέφενς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βούκιτς, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει ένα μικρό οίδημα στη γάμπα.
Ο Αστέρας που έχει αναστατωθεί λόγω της υπόθεσης του Λισγάρα θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να επουλώσει τις πληγές του, αν και ξέρει πως η αποστολή του είναι δύσκολη. Εκτός από τον Λισγάρα που έμεινε εκτός πλάνων μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του, δεν συμπεριλήφθηκαν στη 18άδα οι Ζαραδούκας και Γκρατσίνι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:
 
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκο, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά, Λόρενς, Τζιόλη, Λάζαρ, Νίνη, Λούκας, Γεωργιάδη, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Νέτσιντ, Αθανασιάδη.

Αστέρας: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Σέτι, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:30 NS2
Ο Πλατανιάς είναι έτοιμος να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, αν και γνωρίζει πως είναι δύσκολο το έργο του. Μετά τους Γιακουμάκη, Κατάι και Ναζλίδη, και ο Μανώλης Σιώπης τραυματίστηκε κι αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς του Σαββάτου.
Ο Ολυμπιακός πάλι θέλει να καθαρίσει γρήγορο το ματς απέναντι στους Κρητικούς για να πάει στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπενφίκα με καθαρό μυαλό. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στον Χοσέ Χολέβας και τον Γκαετάν Μπονγκ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων
 
Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κάστελς, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μετζανί, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Σιόβας, Βάις, Κάμπελ".

 Οι αναμετρησεις της Κυριακης

 ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ 16 :00 ΝS 2

ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 18:15 ΝS 2

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΞΑΝΘΗ 18:15 NS 4

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 18:15 NS 7

ΠΑΟ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 20:30 NS 1

 Δευτέρα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 NS 1)


Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (15:00 NOVASPORTS 2)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15 NOVASPORTS 1)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 NOVASPORTS 2)

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (15:00 NOVASPORTS 2)
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15 NOVASPORTS 3)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. (17:15 NOVASPORTS 2)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ (17:15 NOVASPORTS 4)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. (19:30 NOVASPORTS 1)

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (19:30 NOVASPORTS 1)


 Οι διατητες των αναμετρησεων της 8ης αγωνιστικης

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Super League με τον Αμπάρκιολη να σφυρίζει στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός, τον Κουκουλάκη στο Παναθηναϊκός-Πανθρακικός ενώ διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Ιωαννίδης.

Οι διαιτητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 19/10/2013

16:00 Ατρόμητος-Λεβαδειακός: Κύζας (Δράμα)
18:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ιωαννίδης (Αργολίδα)
20:30 Πλατανιάς Χανίων-Ολυμπιακός: Αμπάρκιολης (Καβάλα)

Κυριακή 20/10/2013

16:00 Βέροια-Άρης: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
18:15 Καλλονή-Skoda Ξάνθη: Γιάχος (Χίος)
18:15 ΟΦΗ-Εργοτέλης: Καμπαξής (Εύβοια)
18:15 Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός: Αρετόπουλος (Τρίκαλα)
20:30 Παναθηναϊκός-Πανθρακικός: Κουκουλάκης (Ηράκλειο)

Δευτέρα 21/10/2013

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος: Καλογερόπουλος (Αθήνα)

Δειτε το διαφημιστικο trailer της 8ης αγωνιστικης

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 8η αγωνιστικη της Super League
















ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου