ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ανθρωπιά και σεβασμός

Ανθρωπιά και σεβασμός

7/9/2011

Το ξέρουμε και το ξέρετε και εσείς... Η καρδιά του Θρύλου μας χτυπάει παντού. Από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική, σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα, η οποία είναι κατακόκκινη, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις έναν Ολυμπιακό θα βρεις. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί το πανέμορφο νησί της Πάτμου. Εκεί που τα αδέρφια μας αποφάσισαν να οργανωθούν και τον Αύγουστο του 1994 ίδρυσαν το «Ολυμπιακός Πάτμος Club».


Οι ομοϊδεάτες του νησιού, το οποίο ανήκει στα Δωδεκάνησα, δημιούργησαν το club γιατί ήθελαν και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το νησί των 3.000 ψυχών κατακόκκινο. Η Πάτμος ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό και τα αδέρφια μας φροντίζουν να ακλουθούν την ομάδα όπου μπορούν, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το «Ολυμπιακός Πάτμος club» απαριθμεί περισσότερα από 300 ενεργά μέλη και αυτό το νούμερο ολοένα και θα αυξάνεται.

Το club της Πάτμου έχουν επισκεφτεί μεγάλες προσωπικότητες του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης(όταν ήταν πρόεδρος στο βόλεϊ των ανδρών), ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Ηλίας Πουρσανίδης,  ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Μίλαν Τόμιτς, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ριβάλντο, ο Μιχάλης Γουλανδρής.

Δραστηριότητες

Ολυμπιακός σημαίνει σεβασμός, ανθρωπιά και φροντίδα για τους γύρω μας. Για αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Και όταν λέμε τους γύρω μας δεν εννοούμε μόνο τον γείτονά μας ή τον συμπολίτη μας αλλά και αυτούς που ζουν σε χώρες που μαστίζονται από πολέμους, φτώχεια και αρρώστιες. Και τα αδέρφια μας από την Πάτμο είναι ένα τρανό παράδειγμα για το πως μπορούμε (και πρέπει) να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη. Το «Ολυμπιακός Πάτμος club» βοηθάει κάθε χρόνο και κάθε Χριστούγεννα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο αγοράζοντας ευχετήριες κάρτες από την UNICEF, συμμετέχουν σε αιμοδοσίες για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και βοηθούν οικονομικά και τους ντόπιους αλλά και οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η UNICEF.

Και φυσικά οι δραστηριότητες των αδερφών μας δεν σταματούν εδώ. Το «Ολυμπιακός Πάτμος club» έχει πραγματοποιήσει έρανο για τους σεισμόπληκτους της Αθήνας μαζεύοντας το ποσό των 1.500 ευρώ, έχει βοηθήσει οικονομικά(1.500 ευρώ) τον λαό της Σερβίας αλλά και αυτόν του Λιβάνου(εκτός από χρήματα έχουν δοθεί και φάρμακα για τις ανάγκες των πληγέντων). Έχουν συγκεντρώσει τρόφιμα για τους λαθρομετανάστες του Ιράκ και του Ιράν, συμμετέχουν σε δεντροφυτεύσεις σε συνεργασία με το Διασωστικό Σώμα στην περιοχή Λάκκα Πάτμου αλλά έχουν ενισχύσει οικονομικά και τους σεισμόπληκτους της Ασίας.

Όπως καταλαβαίνετε το να είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν σημαίνει οτι «πάω γήπεδο, φωνάζω για την ομάδα» και μετά τέλος. Όχι! Το να είσαι όντως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει οτι βοηθάς όλους όσους έχουν ανάγκη. Πάρτε για παράδειγμα τα αδέρφια από την Πάτμο. Το πιο λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και ειδικά στου καιρούς που ζούμε τέτοιες ενέργειες σπανίζουν. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!  

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου