ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ουρούτια: "Ήθελε να αγωνιστεί για τον Βαλβέρδε"

Ουρούτια: "Ήθελε να αγωνιστεί για τον Βαλβέρδε"

Ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιοσού Ουρούτια, έδωσε συνέντευξη Τύπου (7/9) κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε πως ο Πάμπλο Ορμπάιθ επιθυμούσε διακαώς να μετακομίσει στον Πειραιά και να παίξει υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε στα ισπανικά ΜΜΕ την Τετάρτη (7/9), ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιοσού Ουρούτια και στάθηκε για αρκετά λεπτά στο γεγονός της παραχώρησης του Πάμπλο Ορμπάιθ στον Ολυμπιακό.
Ο ισχυρός άνδρας του βασκικού συλλόγου αποκάλυψε πως ο 32χρονος μέσος επιθυμούσε διακαώς να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους, καθώς ανυπομονούσε να τεθεί και πάλι υπό της οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην Αθλέτικ. Ο Γιοσού Ουρούτια δέχθηκε αρκετή πίεση από τους δημοσιογράφους σχετικά με το χρονικό σημείο που έγινε η μεταγραφή, αφού το κενό του Ορμπάιθ δεν μπορούσε να αναπληρωθεί.


Ο πρόεδρος της Μπιλμπάο δικαιολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την παραχώρηση του 32χρονου μέσου στον Ολυμπιακό, αφού ο ίδιος ο παίκτης ήταν ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική.

"Μου δήλωσε ενθουσιασμένος, εντυπωσιασμένος και με ιδιαίτερη προσμονή ν' αγωνιστεί για έναν προπονητή με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μου ήταν σχεδόν αδύνατο ν' αρνηθώ", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Ουρούτια.



www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου