ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Νοά: "Ούτε στο ΝΒΑ τα συστήματα του Ίβκοβιτς"

Νοά: "Ούτε στο ΝΒΑ τα συστήματα του Ίβκοβιτς"

Η Γαλλία επικράτησε της Σερβίας αλλά ο Γιοακίμ Νοά αποθέωσε τους Μίλος Τεόντοσιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, τονίζοντας πως τα συστήματα του Σέρβου τεχνικού δεν υπάρχουν ούτε στο ΝΒΑ.
Ο Γιοακίμ Νοά μεγάλωσε κι έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Σερβίας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και την μπασκετική ευφυΐα του Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς ξεκίνησε τις δηλώσεις του παραδεχόμενος πως "υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εδώ που δεν γνωρίζω. Ο Πέτροβιτς είναι ο ηγέτης των Σέρβων, σωστά; Πως είναι το όνομα του; Τεόντοβιτς;". Ο δημοσιογράφος της "L' Equipe" του απάντησε πως αναφέρεται στον Μίλος Τεόντοσιτς και ο Νοά συνέχισε αποθεώνοντας τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού. "Είναι σαν τον Τζέισον Κιντ ή τον Στιβ Νας, αλλά ίσως πιο αργός. Οι πάσες του και η αντίληψη του παιχνιδιού είναι κάτι που σέβομαι απόλυτα".

Ο Γάλλος άσος στάθηκε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και εξήρε τα συστήματα του Σέρβου τεχνικού, τα οποία εφαρμόζει στα παιχνίδια των "Πλάβι".

"Τα συστήματα που είχαν οι Σέρβοι δεν τα βλέπεις ούτε στο ΝΒΑ. Εκεί βλέπεις την ήττα να έρχεται, αλλά στην Ευρώπη δεν έχεις ιδέα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου