ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μαλεζά και Σκόνδρα πήρε ο Σάντος

Μαλεζά και Σκόνδρα πήρε ο Σάντος

8/10/2011
Οι Στέλιος Μαλεζάς και Γιάννης Σκόνδρας κλήθηκαν στην Εθνική για τον «τελικό» με τη Γεωργία την Τρίτη στην Τιφλίδα. Ο άσος του ΠΑΟΚ θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου πήρε θέση στο ρόστερ λόγω της απουσίας του Γιάννη Ζαραδούκα.

Για την κλήση του στην εθνική, ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε: «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που ο κ. Σάντος με κάλεσε στην αποστολή της Ανδρών, είναι τιμή για κάθε παίκτη και σαφώς κορυφαία στιγμή στην καριέρα του.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια σπουδαία ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και θα πάμε με πάθος και μυαλό στη Γεωργία για να πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι οι παίκτες παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της Εθνικής, κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα.

Πηγαίνω από μια δεμένη οικογένεια, όπως είναι η Ελπίδων, σε μια εξίσου δεμένη οικογένεια. Να ευχηθώ και στους συμπαίκτες μου της Ελπίδων καλή επιτυχία στο δύσκολο ματς της Λευκορωσίας».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου