ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστημένος με Κατσίβελη

8/10/11

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει μέχρι τώρα από τον Δημήτρη Κατσίβελη είναι ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, που φέτος αναμένεται να του δώσει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι καθοριστική στην καριέρα του νεαρού γκαρντ στον Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος (1/10/91) παίκτης φαίνεται πως κερδίζει το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι δεδομένη και είχε φανεί κατά την περσινή περίοδο, στην οποία ο νεαρός Θεσσαλονικιός είχε πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής, με τα οποία αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες.

Κατά την περσινή περίοδο, ο Κατσίβελης είχε την τύχη να κοντραρίζεται στις προπονήσεις με παίκτες του επιπέδου του Μίλος Τεόντοσιτς και του Θοδωρή Παπαλουκά και αυτό, όπως είναι φυσικό, τον έκανε πολύ καλύτερο παίκτη. Μετά την αποχώρηση των δύο προαναφερθέντων, ο υψηλόσωμος παίκτης βλέπει τη φετινή χρονιά ως προσωπικό στοίχημα, το οποίο μάλιστα κερδίζει, αφού παρά τον ερχομό των Λούκας, Μάντζαρη και την επιστροφή του Σλούκα, ο Κατσίβελης κερδίζει ολοένα και περισσότερο χρόνο στα φιλικά, ενώ ο "Σοφός" τον εξύμνησε στις δηλώσεις του, μετά το τελευταίο φιλικό στην Τουρκία, εναντίον της Μπεσικτάς.

Φυσικά, ο Ντούντα" είχε ενημερωθεί για τα... καμώματα του μικρού στην προετοιμασία από τον βοηθό του, Βαγγέλη Αγγέλου, κατά την παραμονή του στην Λιθουανία, ωστόσο το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι με την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Ίβκοβιτς αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και να αναδεικνύει το ταλέντο του, γεγονός που δείχνει ότι αν χρειαστεί, δεν θα διστάσει να ρίξει τον Κατσίβελη στα βαθιά। Η χρονιά που ξεκινά είναι καθοριστική για τον 20χρονο, και σίγουρα στα θετικά είναι ότι το έχει καταλάβει καλά και δουλεύει σκληρά.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου