ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο Σλούκας γίνεται άντρας

ΣΛΟΥΚΑΣ
8/10/11

Ο 21χρονος γκαρντ είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία-Τι γίνεται με το συμβόλαιο του

Ήρθε στον Ολυμπιακό στα 18 του χρόνια και όπως ήταν λογικό δεν είχε τις ευκαιρίες να αναδείξει το ταλέντο του, καθώς είχε μπροστά του αστέρια σαν τον Τεόντοσιτς, τον Παπαλουκά, τον Πεν και αρκετούς ακόμα. Ωστόσο δούλεψε σκληρά, βελτιώθηκε και την περσινή σεζόν άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε ως βασικό στέλεχος του Άρη. Πλέον ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο λιμάνι, όχι ως ένας ταλαντούχος νέος, αλλά ως ένας άντρας που κυνηγάει τη καθιέρωση.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν τον αντιμετώπιζε με τόσο θετικό μάτι, πλην όμως στην παρούσα φάση δεν έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές στον «ασο». Μάλιστα ελλείψει του τραυματία Λούκας, ο «Σλου» αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη και ακολούθως στην πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής γκαρντ μετά την πολύτιμη εμπειρία της παρουσίας του στο Ευρωμπάσκετ της, δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πλέον μένει να την παρουσιάσει στο παρκέ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν επενδύσει πολλά πάνω του και δεν προτίθενται να τον δώσουν δανεικό ή να τον αφήσουν να φύγει το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να του κάνουν πρόταση ανανέωσης. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του και ίσως να μην γίνουν ποτέ, καθώς δεν συνάδουν με την πολιτική των ιδιοκτητών της ΚΑΕ.

Πλέον το ζητούμενο είναι ο παίκτης να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δώσει ο Ίβκοβιτς και να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέρθει ως σημαντικό στέλεχος μιας ομάδας κορυφαίου επιπέδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός।

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου