ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μοδέστο, εκτός κι αν...

Μοδέστο, εκτός κι αν...

Τον αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας θα ψάξει για να βρει από Δευτέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Φρανσουά Μοδέστο φαντάζει ως φαβορί, εκτός κι αν...
Ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη, αναγκάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προβληματιστεί έντονα ενόψει των αναμετρήσεων με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ.
Ο διεθνής αμυντικός θα είναι απών από το ματς του ΟΑΚΑ, ενώ απίθανη κρίνεται και η συμμετοχή του στην 3η αγωνιστική του Champions League.

Εκτός, όμως, από τον 26χρονο στα... πιτς βρίσκεται και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος υποφέρει από θλάση και είναι άγνωστο το αν κατορθώσει να τεθεί στην διάθεση του Βάσκου τεχνικού, ενόψει της συνάντησης με την “Ένωση”.


Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν καταφέρει έγκαιρα να δηλώσει "ετοιμοπόλεμος", ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου, τότε οι παίκτες που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον "Τόρο" στο αρχικό σχήμα είναι δύο. Ο λόγος για τους Φρανσουά Μοδέστο και Γιάννη Ζαραδούκα.

Φαβορί ο Κορσικανός

Ελάχιστες φορές, έχουμε δει τον Φρανσουά Μοδέστο, στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι ότι η απόδοση του εκείνο το διάστημα έπεσε κατακόρυφα. Ο Κορσικανός, ο οποίος αγωνίστηκε αρκετά ως δεξί μπακ με την φανέλα της Μονακό, δείχνει να παίζει καλύτερα στις θέσεις του αμυντικό μέσου και του στόπερ. Παρ' όλα αυτά, την δεδομένη στιγμή είναι ο μοναδικός που έχει περισσότερες παραστάσεις για να καλύψει το κενό του Βασίλη Τοροσίδη στο ματς με την "Ένωση". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον έμπειρο αμυντικό και έτσι πιθανότατα θα τον ξεκινήσει κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Εναλλακτική ο Ζαραδούκας

Σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε κρίνει πως χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα, η ομάδα στην πτέρυγα, στον αγώνα με την ΑΕΚ και "κόψει" τον Φρανσουά Μοδέστο για αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη, η επόμενη λύση για την συγκεκριμένη θέση ακούει στο όνομα Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 25χρονος, ο οποίος ακόμα δεν έχει στο ενεργητικό του ούτε μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα, κατά το παρελθόν είχε κάποιες συμμετοχές στο δεξί άκρο, αλλά αυτό έγινε κατά ανάγκη, καθώς είναι αριστεροπόδαρος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από Δευτέρα θα εξετάσει με προσοχή, το πρόβλημα που έχει προκύψει και θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο ιδανικός για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου