ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ντου κουκουλοφόρων στο "Καραϊσκάκη"! (video)

Ντου κουκουλοφόρων στο "Καραϊσκάκη"! (video)

7/10/2011
Aπίστευτα πράγματα στο ξεκίνημα του αγώνα της Εθνικής με την Κροατία. Περίπου 100 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους Κροάτες φιλάθλους. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 3ο λεπτό για ένα 6λεπτο.
Ντου κουκουλοφόρων στο "Καραϊσκάκη"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Με σοβαρά επεισόδια ξεκίνησε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς στις εξέδρες εισέβαλαν 100 κουκουλοφόροι και επιτέθηκαν στους Κροάτες φιλάθλους. Μετά από τρία λεπτά αγώνα το ματς διακόπηκε, καθώς περίπου 100 άτομα... μπούκαραν στην εξέδρα και περνώντας πίσω από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που ήταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων και άρχισαν το... ντου.

Για λίγα λεπτά υπήρξε πανικός, καθώς προς τους Κροάτες εκτοξεύτηκαν μολότοφ, φωτοβολίδες και καρέκλες. Αυτοί αντέδρασαν πετώντας αντικείμενα και το γήπεδο μετατράπηκε σε... εμπόλεμη ζώνη! Η Αστυνομία, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, αντέδρασε και κατάφερε να απομονώσει τους κουκουλοφόρους και τους Κροάτες.

Το παιχνίδι βέβαια μετά από έξι λεπτά ξεκίνησε και πάλι, ωστόσο τα πράγματα στις εξέδρες μόνο ήσυχα δεν ήταν. Οι κουκουλοφόροι έχουν αποχωρήσει, ενώ οι Κροάτες πετάνε πλέον καρέκλες στους αστυνομικούς...

Την ίδια στιγμή όλο το υπόλοιπο γήπεδο φώναζε «Έξω, έξω»!



Ελλάδα - Κροατία επεισόδια by koukos_81

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου