ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τετ α τετ Βαλβέρδε - Δασκαλάκη

Τετ α τετ Βαλβέρδε - Δασκαλάκη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε κουβέντα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Σήφης Δασκαλάκη, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι τον υπολογίζει κανονικά.
Ο Σήφης Δασκαλάκης ήρθε γεμάτος όνειρα από τον Εργοτέλη στον Πειραιά, αν και γνώριζε ότι ξεκινά δεύτερος στην "pole position" για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού, πίσω από τον Φράνκο Κοστάνσο.
Ωστόσο, η εντύπωση που έχει επικρατήσει είναι πως ο νεαρός Μπαλάς Μέγκιερι έχει ξεπεράσει τον Κρητικό γκολκίπερ και ο Δασκαλάκης πλέον θεωρείται ως ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πίσω από τον Αργεντινό και τον Ούγγρο.

Και όχι άδικα, αφού ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη βρίσκεται συνήθως εκτός αποστολής, ενώ δεν δηλώθηκε καν στην λίστα της ομάδας για το Champions League. Παράλληλα, λόγω της αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Κοστάνσο, όλοι αναφέρονται στον Μέγκιερι, προσπερνώντας τον Δασκαλάκη.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Κρητικός έχει απογοητευτεί λίγο από αυτήν την εξέλιξη, αλλά ως σωστός επαγγελματίας δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό θέμα. Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε διαπίστωσε την κακή ψυχολογική κατάσταση του αθλητή του και είχε προσωπικό τετ α τετ με τον Δασκαλάκη εξηγώντας του ότι τον πιστεύει και ότι τον υπολογίζει κανονικά για την ομάδα.

Ήταν μια κουβέντα που ήθελε να ακούσει ο παίκτης, αφού του αναπτέρωσε το ηθικό και πλέον είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, περιμένοντας την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου