ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ικανοποίηση παρά την ήττα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΒΟΛΕΙ ΦΙΛΙΚΟ
7/10/11

Φιλική ήττα με 1-3 σετ από τον Ηρακλή γνώρισε ο Ολυμπιακό στο παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό του Ρέντη.

Παρά την ήττα ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης δεν ανησυχεί ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Volleyleague που θα διεξαχθεί στο Ρέντη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (15/10, 17:00). «Σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Στην ανάπτυξη ο Ντίμα έκανε πολύ καλό παιχνίδι όπως επίσης έμεινα ικανοποιημένος από την υποδοχή μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Κουζούνη και Ιωάννου ενώ την Τετάρτη αναμένεται στη χώρα μας ο διαγώνιος, Χιμένες, τη θέση του οποίου κάλυψε σήμερα για τρία σετ ο Σωτηρίου. «Ο Σωτήρης αν και προέρχεται από περίοδο αποθεραπείας τα πήγε πολύ καλά. Οσον αφορά τον Χιμένες σίγουρα θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής και δεν μπορώ να ξέρω πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο προπονητής του γηραιού, Σωτήρης Δρίκος είπε: «Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ώστε οι ομάδες να είναι παρουσιαστούν αγωνιστικά έτοιμες και σίγουρα όταν ξαναπαίξουν θα είναι διαφοροποιημένες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ούτε να κρίνουμε από ένα φιλικό παιχνίδι».
Τα σετ: 26-28, 22-25, 25-18, 17-25
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Πετρέας 11, Φιλίποφ 1, Νοβότνι 14, Ανδρεάδης 8, Πίντο 9, Σωτηρίου 13/ Κοκκινάκης (λ. 70% στο πρώτο σετ, ως ακραίος στα τρία επόμενα πήρε 4 πόντους). Στο δεύτερο σετ λίμπερο έπαιξε ο Πίντο, στο τρίτο ο Σωτηρίου και στο τέταρτο ο Φελερής. Στο τέταρτο σετ πασαδόρος έπαιξε ο Γιάννης Λιβαθηνός.
Ηρακλής (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 11, Προύσαλης, Τανίκ 19, Σμαραγδής 3, Πελεκούδας 4, Τζιουμάκας 17/ Στεφάνου (λ। 55%), Μποζίδης 1, Μεντένις 8, Χαραλαμπίδης 3.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου