ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Δυσαρέσκεια για τα επεισόδια

Δυσαρέσκεια για τα επεισόδια

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έντονα δυσαρεστημένοι από την ανυπαρξία οργάνωσης της αστυνομίας στον αγώνα Ελλάδα - Κροατία, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα τις σοβαρές φθορές στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η Εθνική Ελλάδας έχει επιλέξει το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης για τους εντός έδρας αγώνες της, αφού το φαληρικό "παλάτι" είναι μια καυτή και σύγχρονη ποδοσφαιρική έδρα.
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ χαρούμενος από την επιλογή αυτή, αφού με αυτόν τον τρόπο διαφημίζεται έμμεσα και η ομάδα.

Την Παρασκευή (7/10), στον αγώνα Ελλάδα - Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων, οι οποία μπήκαν σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς κανένα έλεγχο και σε σωματώδεις και μεθυσμένους Κροάτες, οι οποίοι είχαν δείξει τις κακές προθέσεις τους από νωρίς στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, με αποτέλεσμα το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να υποστεί μεγάλες φθορές.

Τα σπασμένα καθίσματα στην κερκίδα που φιλοξενούνταν οι Κροάτες οπαδοί είναι δεκάδες, ενώ μεγάλες ζημιές προκάλεσε η φωτιά που προκλήθηκε από τη βόμβα μολότοφ (!) που εκτόξευσαν εναντίον τους οι κουκουλοφόροι.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας βγαίνει μια έντονη δυσαρέσκεια για την παντελής έλλειψη οργάνωσης της αστυνομίας, η οποία όπως αναφέρουν είχαν ως αποτέλεσμα τα έκτροπα. Στον Ολυμπιακό απορούν με την παθητική στάση της αστυνομίας απέναντι στους Κροάτες, οι οποίοι από το πρωί δημιουργούσαν προβλήματα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν πως τόσοι κουκουλοφόροι μπήκαν, δημιούργησαν επεισόδια και έφυγαν από το γήπεδο, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς. Παράλληλα κάνουν λόγο για το γεγονός ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ έβλεπαν τους φιλοξενούμενους οπαδούς να σπάνε καθίσματα χωρίς να αντιδρούν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου