ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η επιμονή του Γκαλέτι

Η επιμονή του Γκαλέτι

Η απόφαση του CAS αναμένεται να κλείσει οριστικά την δικαστική διαμάχη με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Στις 8 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης με τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν για δικαίωση. Πόσα ζητάει ο Αργεντινός.
Εδώ και περίπου 2 χρόνια ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα, ζητώντας από τον Ολυμπιακό, αποζημίωση που φτάνει τα 5.000.000 ευρώ.
Ο Αργεντινός ισχυρίστηκε ότι λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, με υπαιτιότητα των ερυθρολεύκων, όπερ σημαίνει ότι, πρέπει να του καταβληθούν όλα τα χρήματα που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του μέχρι το 2013.

Κάτι τέτοιο, όμως, αποδεδειγμένα δεν ισχύει, καθώς ο λάτιν εγκατέλειψε την δράση, ελέω προβλήματος υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν να του δώσουν 1.000.000 ευρώ, έτσι ώστε, να τον ξοφλήσουν για την τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε (σ.σ.: το συμβόλαιο του, τυπικά λύθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2010).

www.redplanet.gr/
Η πλευρά του παίκτη, όμως, δεν δέχτηκε και προσέφυγε στο CAS, αφού στις 9 Μαΐου του 2011 είδε και την έφεση που είχε υποβάλει στην ΕΠΟ να απορρίπτεται.

Οι πιθανότητες να αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι πολλές και σύμφωνα με τους Πειραιώτες δεν συντρέχει λόγος για ανησυχία, αφού τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου