ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Οφορίκουε

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Οφορίκουε

6/10/2011 
Στην Γκάνα επιστρέφει ο Πίτερ Οφορίκουε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπέχεμ Γιουνάιτεντ και το οlympiacos24.gr σας θυμίζει ποιός ήταν ο «πίπης».

OΦΟΡΙΚΟΥΕΟ άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, που σήμερα είναι 31 χρονών, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την νεοφώτιστη Μπέχεμ στη μεγάλη κατηγορία του γκανέζικου ποδοσφαίρου.
«Ο Πίτερ είναι ένας πολύ καλός φίλος και του είπα να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα. Η απάντησή του ήταν πολύ θετική και έτσι κατάφερα να κλείσω αυτήν τη συμφωνία.
Του αρέσει αυτή η ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, που ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο. Είναι αποφασισμένος και υποσχέθηκε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι μεγάλο “συν” γι' αυτήν την ομάδα», δήλωσε ο ατζέντης Όλιβερ Άρθουρ.

Ο Οφορίκουε ξεκίνησε την περιπέτειά του στα ελληνικά γήπεδα το 1995, όταν ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της Καλαμάτας.
Το 1997 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον έφερε στον Πειραιά. Έμεινε μέχρι το 2003 και σε 138 εμφανίσεις σημείωσε  33 γκολ.
Στο ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε ηλικία 17 ετών και 195 ημερών, ο Πίτερ Οφορίκουε σκόραρε στο ματς του Ολυμπιακού με την Ρόζενμποργκ (οι ερυθρόλευκοι έχασαν με 5-1) και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει γκολ.



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου