ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για Πελέ (video)

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για Πελέ (video)

5/10/2011

Ένας τίτλος από το Διηπειρωτικό Κύπελλο ώστε να ισοφαρίσει τους τίτλους από τα Μουντιάλ, φαίνεται πως θα είναι ο λόγος που ο Πελε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα 70 του χρόνια!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Βραζιλία -με την ελπίδα να μην είναι φάρσα...- ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο, προέτρεψε τον Πελέ να επιστρέψει στην ομάδα προκειμένου να κάνει το μεγάλο "come back", που όμοιό του δεν θα έχει ξαναγίνει, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων τον Δεκέμβριο στην Ιαπωνία

Όπως δήλωσε σχετικά και ο ίδιος ο Λουίς Αλβάρο: "Ο Πελέ είναι θετικός και μου υποσχέθηκε πως θα προπονηθεί προκειμένου να είναι έτοιμος για αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10".

Εκεί όμως που είναι το ζουμί της επιστροφής είναι στα επόμενα λόγια του προέδρου της Σάντος για τα... κίνητρα της επιστροφής: "Ο Πελέ έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ (1958, 1962, 1970), όμως μόνο δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη Σάντος. Τώρα, 48 χρόνια μετά θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων ως μέλος της Σάντος".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου