ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Χολέμπας

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Χολέμπας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Καλύτερα ο Χοσέ Χολέμπας.
Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, εκτός από βάρη στο γυμναστήριο, έκανε ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, αφού ολοκλήρωσε τις φυσικοθεραπείες που έπρεπε να υποβληθεί.
Ο "Γερμανός" γίνεται όλο και καλύτερα και όσο π

ερνάει ο καιρός θα μπαίνει πιο δυνατά στις προπονήσεις έως να ενσωματωθεί κανονικά και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Άλλωστε το ελληνικό πρωτάθλημα έχει παύση για μία εβδομάδα και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα ομογενή να μην βιαστεί να μπει, ώστε να είναι 100% έτοιμος εν όψει ΑΕΚ και Ντόρτμουντ.

Μαζί του προπονήθηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουνυποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, ενώ για δεύτερη ημέρα προπονήθηκε κανονικά και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ στο φυσικοθεραπευτήριο πέρασαν το πρωϊνό τους οι Φραν Γέστε και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (7/10, 09.00).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου