ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Nίκη επί Μπεσίκτας

χαινσ
6/10/11

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-80 της ομάδας του Ντερόν Ουίλιαμς, αλλά ηττήθηκε άπό την… κίνηση στην Κωνσταντινούπολη

Το τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολυτάραχο πριν το τζάμπολ κι αυτό γιατί η αποστολή του Ολυμπιακού έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει στο γήπεδο από το ξενοδοχείο!

Ο Ίβκοβιτς και οι παίκτες του έφτασαν στο Akatlar Spor στις 19:30, ώρα που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το παιχνίδι, λόγω της τρομερής κίνησης που υπήρχε στους δρόμους της Πόλης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πενηντάλεπτη καθυστέρηση και τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, ωστόσο αυτός δεν τους εμπόδισε να παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με το χθεσινό φιλικό τους και να επικρατήσουν της Μπεσίκτας με 87-80.

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Κάιλ Χάινς ήταν οι καλύτεροι για την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ πολύ θετικός ήταν και ο Μάρκο Κέσελι στο πρώτο μισό του αγώνα. Ευχάριστη έκπληξη ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του πλέι μέικερ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς και το μαρκάρισμα του NBAer Ντερόν Ουίλιαμς περνώντας με εξαιρετικό βαθμό το δύσκολο τεστ.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο μισό του αγώνα έχοντας τον πλήρη έλεγχο, αλλά με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου είχαν ένα κενό πεντάλεπτο που έδωσε τη δυνατότητα στους Τούρκους να προηγηθούν 50-49 και κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι προς στιγμή. Οι Χάινς και Γκετσεβίτσιους ήταν αυτοί που ηγήθηκαν επιθετικά και όλοι προσέφεραν τα μέγιστα αμυντικά με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να προηγηθεί με 11 στο 38 (69-80) και φτάνοντας χωρίς πρόβλημα στη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 41-49, 57-58, 80-87

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Αταμάν): Γιαγκμούρ, Χερσέκ, Έρτσεγκ 8, Ουίλιαμς 22, Ερντέν 11, Ακίν, Ορέν, Τσετίν 4, Κεμπ 15, Οζβέρ, Χόκινς 12, Ντάγκλι 8

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Χάινς 17, Άντιτς 9(1), Σπανούλης, Κέσελι 10(2), Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 19(3), Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης, Κατσίβελης 4(1)

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου