ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η πισίνα… ειναι βαθιά!

Η πισίνα… ειναι βαθιά!

8/10/2011 
Σ΄ ένα κατάμεστο «Καπαγέρωφ», όπου ο κόσμος  μπορεί να το έλεγε, αλλά απέδειξε ότι κρατάει το λόγο του, βρέθηκαν πάνω από 700 άτομα για την πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Θρύλου με τον ΠΑΟΚ!
ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚΗ πρώτη περίοδος, δε χωράει αμφισβήτησης, αφού ο «νταμπλούχος» Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός. Προηγήθηκε με 3-1 ενώ ο Φουντούλης λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου έκανε 4 τα τέρματα του Ολυμπιακού, διπλασιάζοντας παράλληλα τα δικά του.

Το πάρτι για τους παίκτες του Βλάχου συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο αφού στα μισά της, είχαν πετύχει 3 τέρματα. Ο Σχίζας έκανε 5 τα τέρματα του Θρύλου, ο Μουρίκης από τη θέση του φουνταριστού έκανε το 6-1, ενώ ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Γιάννης Φουντούλης 2 προσωπικά τέρματα έκανε το 8-1 για να μειώσει ο Ποντικέας για τον ΠΑΟΚ σε 8-2. Ο Φουντούλης όμως ήταν ασταμάτητος και μαζί του όλος ο Ολυμπιακός, και αφού ο Τάσος Σχίζας έκανε το 9-2, ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με το 5ο του τέρμα, έκανε το 10-2 για να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με ανοιχτές τις μηχανές και στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΘΡΥΛΟΣ τσαλαπάτησε στο διάβα του τον δύσμοιρο ΠΑΟΚ, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φουντούλη, που έδειξε πως παρά τις απώλειες από τους παίκτες που έφυγαν , ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστεί, γιατί είναι καταδικασμένος να είναι ψηλά. Με 2 γκολ του Μουρίκη και ένα –ποιου άλλου;- Φουντούλη ο Ολυμπιακός πήγε τη διαφορά στα 10 γκολ, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ με το δεύτερο γκολ του Ποντικέα πέτυχε πρώτος γκολ στην 3η περίοδο. Με το σκορ στο 13-3, ήταν κατανοητό πλέον, πως η τελευταία περίοδος είχε απλώς διαδικαστικό χαρακτήρα.
ΦΕΥ!! Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μόνο έτσι δε το είδαν και συνέχισαν το ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά «α λα Βαλβέρδε», ενώ ο Φουντούλης συνέχισε να σκοράρει ακατάπαυστα. Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, ο Μουρίκης έκανε το 14-3 ενώ ο Σαρησάββας για τον ΠΑΟΚ, μείωσε –και πολύ που μας τρόμαξε, είναι η αλήθεια- σε 14-4. Από κει και πέρα, τα γκολ έπεφταν βροχή. Ο «σεληνιασμένος» Φουντούλης με 2 προσωπικά τέρματα, έκανε το 17-4 ενώ ο Δερβίσης με πέναλτι  νωρίτερα με πέναλτι είχε κάνει το 15-4. Γκολ όμως έβαλε και ο νεαρός  Καλογεράκος για να κάνει το 18-4. Το τρίτο προσωπικό τέρμα του Ποντικέα, ήταν και το 5ο γκολ του ΠΑΟΚ συνολικά στην αναμέτρηση.
Το 18-5 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΟ που γέμισε το Παπαστράτειο, να αποθεώνει τους παίκτες στη λήξη του αγώνα!!
Σκόρερ:  Φουντούλης 8, Μουρίκης 4, Σχίζα 2,  Μπλάνης, Κόλιανιν Δερβίσης, Καλογεράκος
ΠΑΟΚ: Παυλίδης, Ποντικέας 3, Σαρησάββας,
8λεπτα: 4-1, 6-1, 3-1, 5-2

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου