ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Βροντερό "παρών" στη Γερμανία

Βροντερό "παρών" στη Γερμανία

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει μια ακόμα φοβερή παράσταση, αφού η "ερυθρόλευκη" ομάδα εξασφάλισε 4.000 εισιτήρια για την "μάχη" της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League με την Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξασφάλισε 4.000 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.
Τα επόμενα δύο παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα είναι πολύ σημαντικά και ο Θρύλος ελπίζει σε νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ώστε να πάει στη Βεστφαλία με σύμμαχο τον πάντα καυτό κόσμο του και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την συνέχιση της ευρωπαϊκής περιπέτειας.

Η ζήτηση είναι ήδη τεράστια τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τις γύρω χώρες αλλά και τη Γερμανία, όπου χτυπά δυνατά η καρδιά της ομογένειας και του Θρύλου, η οποία αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στον αγώνα του φαληρικού γηπέδου στον αγώνα της 19ης Οκτωβρίου.

Η έδρα της Ντόρτμουντ είναι από τις πιο "ζεστές" της Ευρώπης, αφού ο κόσμος της γερμανικής ομάδας είναι πάντα δίπλα στον αγαπημένο του σύλλογο (το μεγαλύτερο μέρος των 80.000 θέσεων του γηπέδου καλύπτονται από τα εισιτήρια διαρκείας), ωστόσο κανείς δεν συγκρίνεται με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Θρύλου και το πιθανότερο είναι οι Γερμανοί να φέρουν φωτογραφικές μηχανές για να αποθανατίσουν την "κόλαση" στις κερκίδες που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου