ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Κουπάτος ο «Γκεό»

Κουπάτος ο «Γκεό»

7/10/2011
Ξανά στην Ίντερ ο Γεωργάτος; Κι όμως, ο «καραφλός» βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Χούτο στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Βαλένθια για το τουρνουά «Coppa Europea Bonaire», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 8-10 Σεπτεμβρίου. Oι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» ήταν καλεσμένοι του Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο ώστε να πάρουν μέρος του τουρνουά με τα χρώματα της Ίντερ απέναντι σε άλλες ομάδες-μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ, η Πόρτο και η οικοδέσποινα Βαλένθια.

Ο κάθε αγώνας  είχε διάρκεια μίας ώρας και τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε γήπεδα 5x5. Οι ομάδες αποτελούνταν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει τις φανέλες τους στο παρελθόν όπως ο Γκαΐθκα Μεντιέτα (Βαλένθια), ο Ρουί Μπάρος και ο Φερνάντο Κόουτο (Πόρτο), ο Πολ Γουόλς (Λίβερπουλ), ο Ρόμπερτ και ο Ρίτσαρντ Βίτσκε (Άγιαξ) και ο Σάντι Σαντιλιάνα (Ρεάλ Μαδρίτης).

Στον τελικό έπαιξαν η Ίντερ και η Ρεάλ με τους «νεραντζούρι» να κερδίζουν την κούπα στα πέναλτι κερδίζοντας με 3-2 (14-14 στην κανονική διάρκεια). Ο «Γκεό» σημείωσε δύο τέρματα και άλλο ένα πέτυχε ο Λάμπρος Χούτος, βοηθώντας την Ίντερ να κερδίσει το τουρνουά. 

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου