ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Το πράσινο ξεκατίνιασμα

Το πράσινο ξεκατίνιασμα

7/10/2011
Για ακόμη μια φορά στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού έλαβαν χώρα απίθανοι διάλογοι με πρωταγωνιστές τους παλαίμαχους που έλεγαν τον ...πόνο τους. Ο καημός του Δομάζου για τις φανέλες, το "δεν ήπια καφέ με τον Τσάκα" του Γόντικα και άλλα πολλά.
Το πράσινο ξεκατίνιασμα
Αναλυτικά οι διάλογοι του Δ.Σ.:

Δομάζος: "Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε αυτόν τον Τσάκα να μας ρεζιλεύει έτσι. Παναθηναϊκός είμαστε ρε παιδιά. Δεν με νοιάζει αν είναι χοντρός, κοντός, άσχημος, το πώς ντύνεται. Αλλά με νοιάζει ότι μιλάει συνέχεια και κάνει κακό στον Παναθηναϊκό όλη αυτή η ιστορία".

Ελευθεράκης: "Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον πρίγκιπα, μακάρι να είναι αλήθεια, να βάλει ο άνθρωπος λεφτά. Αλλά αυτό με τον Τσάκα πάει πολύ".
Δομάζος: "Δημήτρη διάβαζα ότι τους έδωσες φανέλες. Με το νούμερο 1 και το νούμερο 5. Ξέρεις ότι αυτές οι φανέλες έχουν ματώσει; Ξέρεις ότι έχουν ιδρώσει;".

Γόντικας: "Εγώ δεν έδωσα τίποτα σε κανέναν. Δεν ξέρω αν πήρε μόνος του".

Δομάζος: "Ναι όμως τον συνάντησες αυτόν πριν έρθει εδώ και κάνει την πρόταση, έτσι;".

Γόντικας: "Εγώ; Δεν συνάντησα κανέναν".

Δομάζος: "Τι είναι αυτά που λες; Δεν ήπιες καφέ μαζί του στην Κηφισιά; Τόσος κόσμος σας είδε".

Γόντικας: "Δεν ήπια κανέναν καφέ. Μια φορά μόνο κάτι χαρτιά μου έφερε και τίποτα άλλο".

Δομάζος: "Εγώ πάντως πιστεύω πως από όσα ξέρω ο Πρίγκιπας θα έρθει μέσα στην εμδομάδα στην Ελλάδα και η περίπτωση αυτή θα τελειώσει θετικά".

Λεωνίδας Πολέμης:"Εγώ νομίζω πως ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όχι μόνο για τονΠαναθηναϊκό αλλά και για επενδύσεις στην χώρα".
Στο θέμα της Arboris Capital ειπώθηκαν τα εξής:
Γόντικας: "Να σας διαβάσω την πρόταση που μας έφερε η εταιρεία;".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Αν την διαβάσεις θα φύγω στο λέω".

Λεωνίδας Πολέμης: "Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να την ακούσουμε την πρόταση και να αποφασίσουμε αν θα δεχτούμε ή όχι".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις μαϊμούδες ρε παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις που κάνει ο καθένας προκειμένου να παίρνει προμήθεια. Εγώ δεν το δέχομαι. Παίζουν όλοι με τον Παναθηναϊκό".
Στο τέλος επικράτησε η άποψη: "Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς για να προχωρήσουμε σε έγκριση μιας τέτοιας πρότασης. Πως θα πουλήσουμε κάτι που δεν μας ανήκει. Πρέπει να μεταθέσουμε το αίτημα στην Γ.Σ. των μετόχων".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου