ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αργοστόλι - Ολυμπιακός 6-15

Αργοστόλι - Ολυμπιακός 6-15

Νικηφόρα απέδρασε το Σάββατο (18/2) ο Ολυμπιακός από την επικίνδυνη έδρα του Αργοστολίου, καθώς επικράτησε με 15-6 επί του τοπικού Ν.Ο. για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.
Με σκορ 15-6 επικράτησε το Σάββατο (18/2) ο Ολυμπιακός σε εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ν.Ο. Αργοστολίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν τους 42 βαθμούς και παραμένουν μόνοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου σημείωσαν οι Κολόμβος (4), Φουντούλης (3), Σχίζας (2), Δελακάς (2), Κόλιανιν (2), Δερβίσης (1) και Πρέκας (1), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Χαραλαμπόπουλος (2),  Ρακούνιτσα (2), Π. Δουδέσης (1) και Β.Δουδέσης (1).

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Κωνσταντίνο Μουρίκη ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον μπροστά τους το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης για την 6η αγωνιστική του Ά Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-5, 2-5.

Τι δηλωσε ο Βαγγελης Δελακας

Ειμαστε συγκεντρωμένοι...

Ο Βαγγέλης Δελακάς είχε την ευκαιρία να δει δικούς του ανθρώπους στο Αργοστόλι, τον αδελφό του, Ζήση, τον πατέρα του, αλλά και τον παππού του, το απόγευμα της Παρασκευής. Πάντως, την ομάδα του τόπου του ο διεθνής αμυντικός δεν τη λυπήθηκε και σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο, για να καταστήσει σαφές ότι φαβορί του παιχνιδιού με τον ΝΟ Αργοστολίου, που έληξε με 15-6 υπέρ των «ερυθρόλευκων», ήταν ο Ολυμπιακός.
«Ειμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Παίξαμε καλή και δυνατή άμυνα και δείξαμε εξοικείωση στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το ματς ήταν επίφοβο, αλλά παίζοντας τέτοια άμυνα δεν είχαμε πρόβλημα», τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, που επέστρεψε κανονικά στον Πειραιά με την αποστολή της ομάδας. «Θα καθόμουν μία μέρα, για να δω τους δικούς μου, αλλά αύριο (σ.σ. Κυριακή) ταξιδεύουμε με την εθνική ομάδα για τη Ρουμανία», συμπλήρωσε ο 26χρονος «ερυθρόλευκος».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου