ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά ποιοι παίζουν φιλικά;

Τελικά ποιοι παίζουν φιλικά;

O Γόντικας δήλωνε πως ο Ολυμπιακός παίζει φιλικά με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό που φαίνεται στην πράξη είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το... προνόμιο. Κάτι που αποδείχτηκε και στην αναμέτρηση... προπονητικού χαρακτήρα με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο".
Είναι γνωστή η τακτική του "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Μια τακτική που εφαρμόζει χρόνια ολόκληρα και ο Παναθηναϊκός... Με τον υποτιθέμενο πρόεδρο των πρασίνων, Δημήτρη Γόντικα, να είναι ο βασικός εκφραστής της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ως συμπαραστάτη τον προπονητή της ομάδας του, Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο κ. Γόντικας λοιπόν, που στην αγωνία του να παρουσιάσει το άσπρο - μαύρο, είχε μιλήσει για φιλικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, "φωτογραφίζοντας" τον Ολυμπιακό και υπονοώντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν φίλα προσκείμενες ομάδες που δεν "ζορίζονται" στα ματς με τους Πειραιώτες. Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει χάσει καμιά 10αριά πόντους στο φετινό πρωτάθλημα από τους υποτιθέμενους "φίλους" του; Ψιλά γράμματα. Ρίχνε λάσπη και όλο και κάτι θα μείνει σύμφωνα με την γκεμπελική μέθοδο που εφαρμόζουν στην Παιανία!

Ωστόσο αυτό που φαίνεται στην πράξη είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το... προνόμιο των φιλικών αναμετρήσεων.

Κάτι που αποδείχτηκε και στο παιχνίδι... προπονητικού χαρακτήρα με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο". Εκεί όπου οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να αφήσουν εκτός 11άδας ορισμένους από τους σημαντικότερους παίκτες τους για "διάφορους" λόγους. Και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν... περπατητά 2-0.

Η αλήθεια είναι πως το πράσινο παραμύθι δεν είναι ούτε καν για μικρά παιδιά. Και είναι προφανές πως ότι λέγεται από Παιανία μεριά είναι για τις εντυπώσεις σε μια ακόμη διαφαινόμενη απώλεια του φετινού πρωταθλήματος.

"Εμείς δεν μιλάμε για φιλικά, όπως άλλοι. Άλλωστε ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει...", όπως λένε χαρακτηριστικά από Πειραιά μεριά. Και έτσι ακριβώς είναι!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου