ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στην λίστα ο Βλαχοδήμος

Στην λίστα ο Βλαχοδήμος

Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται το όνομα του του 21χρονου δεξιού χαφ-εξτρέμ της Ξάνθης, Παναγιώτη Βλαχοδήμου.
Στον Ολυμπιακό επιθυμούν την (όσον γίνεται) ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της ομάδας και στην μεταγραφική τους λίστα από την εγχώρια αγορά βρίσκονται ήδη ορισμένοι παίκτες. Στην κορυφή της υπάρχει το όνομα του δεξιού χαφ-εξτρέμ της Ξάνθης, Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος μπορεί να παίξει με άνεση και αριστερά.

Ο ταλαντούχους 21χρονος (11/10/1991) μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε φέτος το φίλαθλο κοινό με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις, όντας ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχωρίζει για την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Ο ύψους 1.84 δεξιός χαφ-εξτρέμ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ξάνθη, με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να έχει μείνει νωρίτερα ελεύθερος από την ομάδα της Στουτγκάρδης, πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ταλαντούχους ποδοσφαιριστής.

Παρά το γεγονός, όμως, πως έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Γερμανία, είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Στην Skoda από το ξεκίνημα της σεζόν έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές εμφανίσεις, ξεχωρίζοντας για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, αλλά και για τις ικανότητες του στις ντρίμπλες, έχοντας ως επιπλέον αβαντάζ το γεγονός πως είναι πολύ γρήγορος, διαθέτοντας και δυνατό κορμί.

Και όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα "κράμα" πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή. Ορισμένοι, μάλιστα, λόγω του αγωνιστικού του στυλ, με αρκετή δόση υπερβολής, τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον Έλληνα... Κριστιάνο Ρονάλντο. Mε την Ξάνθη φέτος μέτρησε 29 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ.

O Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μάλιστα, είχε σκοράρει στην Ξάνθη επί του Ολυμπιακού:


Ξάνθη vs Ολυμπιακός | Το 1-0 από τον Βλαχοδήμο από VideoStars

Ξάνθη-Ατρόμητος (φάση του γκολ) από kokoretsi  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου