ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πορτογαλία – Ισπανία 0-0 (2-4 στα πέναλτι-video)


Πορτογαλία – Ισπανία 0-0 (2-4 στα πέναλτι-video)

 28/6/2012

 Η Ισπανία πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2012, καθώς νίκησε την Πορτογαλία με 4-2 στα πέναλτι στο Ντονετσκ και έγινε η πρώτη ομάδα που συμμετέχει σε τρεις συνεχόμενους μεγάλους τελικούς μετά το 1970.

Tο πρώτο μέρος του παιχνιδιου ήταν ιδιαίτερα σφιχτό, με τις δύο ομάδες να αποφεύγουν το ρίσκο. Η Ισπανία είχε δύο καλές στιγμές, σε σουτ του Iniesta στο 9’ και στο 29’ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ οι Πορτογάλοι απείλησαν με ένα άστοχο σουτ του Ronaldo στο 31’.
portogalia ispania 2-4 penalti imitelikos euro 2012Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ανάλογη με την Ισπανία να δείχνει πιο επιθετική με την είσοδο του Fabregas, ωστόσο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί οι Ισπανοί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Iniesta, Ramos και Navas, με τον Rui Patricio να κρατά το «μηδέν» και έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.




H σειρά των πέναλτι με πρώτη την Ισπανία
Alonso: απόκρουση του Rui Patricio
Mutinho: απόκρουση του Casillas
Iniesta: 1-0
Pepe: 1-1
Pique: 2-1
Nani: 2-2
Ramos: 3-2
Alves: δοκάρι
Fabregas: 4-2
Τα γκολ:
Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία: Rui Patrício, J. Pereira, Pepe, B. Alves, Coentrao, Veloso (Custodio 105’), Moutinho, Meireles (Varela 111’), Nani, Almeida (Nelson Oliveira 81’), Cristiano
Ισπανία: Casillas, Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xabi Alonso, Xavi (Pedro 86’), Iniesta, Silva (Navas 60’), Negredo (Fabregas 54’).

Το video με τα highlights και τα πεναλτυ


szólj hozzá: Spain vs Portugal FULL HIGHLIGHTS + PENALTIES
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου