ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Και το όνομα αυτού... Πεδουλάκης

Και το όνομα αυτού... Πεδουλάκης 

28/6/2012

Και το όνομα αυτού... Πεδουλάκης
Προ των πυλών του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΚΑΕ κατέληξε στον Έλληνα τεχνικό για τη διαδοχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν αποκλείεται η πρόσληψή του να ανακοινωθεί ακόμη κι εντός της ημέρας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, που είχε επιστρέψει στο προσκήνιο, δεν επελέγη λόγω διαφωνιών για το ύψος του μπάτζετ, ενώ κρίθηκε προτιμότερο να προσληφθεί Έλληνας προπονητής κι όχι κάποιος ξένος. Κατόπιν σκέψεως και αφού εξετάστηκαν και οι άλλες επιλογές, η διοίκηση της ΚΑΕ φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει το χρίσμα στον 48χρονο προπονητή. Χθες και σήμερα υπήρξαν επαφές των δύο πλευρών και επήλθε συμφωνία, που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είναι ξένος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχε αγωνιστεί στην ομάδα από το 1986 μέχρι το 1992, ενώ διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία. Έχει δουλέψει στο Περιστέρι, που τον ανέδειξε, επί σειρά ετών (1997 μέχρι 2004 και από το 2010 μέχρι την περασμένη περίοδο), ενώ έχει περάσει επίσης από Μακεδονικό (2004/05 φτάνοντας στον τελικό του Uleb Cup) Πανελλήνιο (2005-2007), Ρέθυμνο (2007/08), ΠΑΟΚ (2008/09) και ΑΕΚ (2010). Το 2001 και το 2003 αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας προπονητής.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, θα τεθούν επί τάπητος τα αγωνιστικά ζητήματα, με πρώτο μέλημα τα συμβόλαια που λήγουν. Πέραν του Δημήτρη Διαμαντίδη, ουδείς άλλος παίκτης της πρώτης ομάδας δεσμεύεται. Με τους Νικ Καλάθη και Ίαν Βουγιούκα υπάρχει οικονομική διαφορά, ενώ πιο εφικτή είναι η παραμονή των Καϊμακόγλου, Περπέρογλου, Τσαρτσαρή, Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου