ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απάτη ο Άραβας επενδυτής

Απάτη ο Άραβας επενδυτής 

28/6/2012

Ήταν Βραζιλιάνος σερβιτόρος ο Άραβας βαθύπλουτος
Η αστυνομία της Καταλονίας εξάρθρωσε κύκλωμα απατεώνων που παρουσίαζε σε ισπανικές ομάδες «μαϊμού» Άραβες μεγιστάνες για επενδύσεις. Σας θυμίζει τίποτα;
Θύματα της σπείρας των απατεώνων έπεσαν η  Χετάφε και η Παλαφρουγκέλ, και τελευταία στιγμή την γλίτωσε η Εσπανιόλ, καθώς η αστυνομία είχε ήδη φτάσει στα ίχνη των δήθεν Αράβων επενδυτών.
Το κόλπο απλό: οι απατεώνες πλησίαζαν προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων ως μεσάζοντες από υποτιθέμενους αραβικούς επιχειρηματικούς ομίλους, τάζοντάς τους επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αρκεί τα θύματα να έβαζαν πρώτα ένα ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό τους ως εγγύηση φερεγγυότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει πλέον κανείς, όταν τα συγκεκριμένα χρήματα έμπαιναν στις τσέπες των μελών της σπείρας, αυτά γίνονταν «καπνός» και οι επενδύσεις που είχαν τάξει βέβαια, άφαντες.
Το συγκεκριμένο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, αποτελούταν από έξι Ισπανούς και έναν Δομινικανό και είχε έδρα τη Βαρκελώνη. Μάλιστα μετά τη σύλληψη της συμμορίας, αποδείχθηκε ότι ο Σεΐχης που είχαν παρουσιάσει στην Χετάφε ήταν ένας βραζιλιάνος σερβιτόρος!

Στους 7 συλληφθέντες έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απάτη, υπεξαίρεση χρημάτων και αξιόποινες πράξεις εις βάρος του δημοσίου.
Οι συγκρίσεις με κάτι δικούς μας «Ελληνάρες» μεσάζοντες πάντως …εύλογες! 
 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου