ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Διάψευση για προπόνηση Μανωλά στο Ρέντη

Διάψευση για προπόνηση Μανωλά στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός διέψευσε το δημοσίευμα πως ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε στο Ρέντη, επισημαίνοντας πως αυτό δεν συνέβη ποτέ, ενώ τονίζουν πως πρόκειται για ευφάνταστο σενάριο.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Κώστας Μανωλάς έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύντομα θα αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων για τα επόμενα χρόνια.
 
Λόγω όμως πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη με την ΑΕΚ, τυπικά έως το τέλος Ιουνίου, ο Ολυμπιακός θα τον ανακοινώσει τον Ιούλιο. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη.

Όμως, σε καμία περίπτωση ακόμη ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει καμία επαφή με την ομάδα του Ολυμπιακού και με τις εγκαταστάσεις του συλλόγου από αγωνιστικής πλευράς. Και επειδή εφημερίδα έκανε λόγο πως ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη, κύκλοι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμαα, επισημαίνοντας πως αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Παράλληλα, τόνισαν πως το κείμενο πρόκειται για ένα ευφάνταστο σενάριο, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα αναληθή και άστοχο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου