ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Διαψεύδει τα σενάρια για Γιάνκοβιτς ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει τα σενάρια για Γιάνκοβιτς ο Ολυμπιακός

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ύπαρξη συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιάνκοβιτς, διαψεύδει κατηγορηματικά η πειραϊκή ΚΑΕ.
Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς έκαναν λόγο δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου το πρωί της Πέμπτης (28/6).
 
Ωστόσο από την πειραϊκή ΚΑΕ υπάρχει κατηγορηματική διάψευση για το θέμα, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο. Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για κάθε καλό Έλληνα καλαθοσφαιριστή και η περίπτωση του Γιάνκοβιτς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, όμως από τον Ολυμπιακό υπάρχει η ξεκάθαρη θέση πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του 22χρονου (3/3/1990) φόργουορντ.

Και είναι λογική μια τέτοια τοποθέτηση από την ΚΑΕ, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ένα πολύ σημαντικότερο θέμα, αυτό του προπονητή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, δίχως όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι ανακοινώσιμο. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες, πιθανότατα μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου