ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δεν "χωράει" ο Σαπουνάρου

Δεν "χωράει" ο Σαπουνάρου

Ο Κριστιάν Σαπουνάρου έχει όντως προταθεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ρουμάνος αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ όπου οι ερυθρόλευκοι είναι πλήρεις για την ώρα. Μόνο αν αλλάξουν τα ισχύοντα δεδομένα θα προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή.
Καθημερινά προτείνονται παίκτες στον Ολυμπιακό, καθώς βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και τα ονόματα πέφτουν "βροχή".
 
Στους ερυθρόλευκους προτάθηκε πράγματι και ο Κριστιάν Σαπουνάρου, γεγονός που επιβεβαιώνει και η πειραϊκή ΠΑΕ.

Ωστόσο όπως τονίζουν οι Πειραιώτες ο Ρουμάνος άσος της Πόρτο είναι δεξί μπακ (δευτερευόντως μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ) και εκεί ο Ολυμπιακός δεν έχει κενή θέση στο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή.

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Φρανσουά Μοδέστο, είναι παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση της ενδεκάδας όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδας μοιάζουν πλήρεις για την ώρα.

Ουσιαστικά λοιπόν ο 28χρονος Σαπουνάρου θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό εφόσον υπήρχε μια πιθανή αποχώρηση του "Τόρο" για σύλλογο του εξωτερικού (ο Μοδέστο ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του).

Όσον αφορά άλλα μεταγραφικά ζητήματα, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη ούτε την Πέμπτη (28/6) και δύσκολα θα υπάρξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου