ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ξεχωρίζει ο Τσάβες

Ξεχωρίζει ο Τσάβες 

29/6/2012

Ξεχωρίζει ο Τσάβες
Στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κρίστιαν Τσάβες. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ και χθες «άφησε» την περίπτωση του Αλεξάντερ Φάρνερουντ, τον οποίο η Γιουνγκ Μπόις κοστολογεί στα 4 εκατ. ευρώ. Έτσι προχωράει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει απαντήσει θετικά για την απόκτηση του 26χρονου παίκτη και το επόμενο διάστημα αναμένονται κάποιες διερευνητικές επαφές για να φανεί για να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι το ποσό να μην ξεφύγει πάνω από τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια ώρα ο Τσάβες εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από σύλλογο του Μεξικού. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο παίκτης είπε στον μάνατζέρ του ότι προτιμάει τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη.

Δεν αποκλείεται εντός της ερχόμενης να έρθει στην Ελλάδα ο γνωστός ατζέντης, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος χειρίζεται και την υπόθεση του Άλαν Ρουίς της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, όλα δείχνουν ότι έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού.

Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν την περίπτωση του Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος άσος της Τουλούζ περιμένει να τα βρουν οι Πειραιώτες με την Τουλούζ και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, ο Ζαρντίμ φέρεται να έχει προτίμηση στον Ενρίκε Σερένο. Όπως γράφει η SportDay, ο μάνατζερ του Πορτογάλου βρίσκεται στη Γερμανία και διαπραγματεύεται με ομάδα της Bundesliga. Για εναλλακτική λύση, επίσημα τουλάχιστον δεν προκύπτει κάτι προχωρημένο. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εξετάσει και τις περιπτώσεις των Κανού, Μπα, Πόλγκα, την ώρα που ο Μέλμπεργκ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου