ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Θέλει ξανά Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός

Θέλει ξανά Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός

Τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού, Σισέρο Σουμπίνιο, θέλει να αποκτήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού ο Λεβαδειακός.
Ο Σουμπίνιο δεν κατάφερε την περσινή σεζόν να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και το πρώτο εξάμηνο της σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, έχοντας πολύ καλή παρουσία.
 
Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπαιξε, ξανά ως δανεικός, στον Λεβαδειακό, όπου πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Βοιωτίας να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League.

Όπως αναμενόταν ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τη λήξη του δανεισμού του και πλέον θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους (η ομάδα έχει την πρώτη συγκέντρωση στις 4 Ιουλίου στο Ρέντη και δύο ημέρες μετά "πετάει" για το Άνχερκιχ της Αυστρίας) ενόψει της νέας σεζόν.

Όμως ο Σουμπίνιο παραμένει στην σκέψη του Λεβαδειακού, οι άνθρωποι του οποίου έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Ωστόσο τα πάντα ουσιαστικά εξαρτώνται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο 38χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να τσεκάρει τον 25χρονο άσο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και να αποφανθεί αν ο παίκτης του κάνει ή όχι. Πιθανόν η απόφαση αυτή να παρθεί και μετά τα μέσα Αυγούστου, όταν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ολοκληρώσει και τα φιλικά προετοιμασίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου