ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Tέλος ο Ράντος, έρχεται ο Αλεξούδης

Tέλος ο Ράντος, έρχεται ο Αλεξούδης

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε την συνεργασία του με τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Αλέκο Ράντο. Προ των πυλών ο πρώην προπονητής γκολκίπερ του ΠΑΟ, Βασίλης Αλεξούδης.
Το συμβόλαιο του Αλέκου Ράντου με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν φέτος, αλλά ο παλαίμαχος γκολκίπερ των Πειραιωτών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων των ερυθρολεύκων, περίμενε πως η συνεργασία του θα ανανεωνόταν με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.
 
Τελικά, όμως, η διοίκηση το πρωί της Πέμπτης (28/6) ενημέρωσε τον Αλέκο Ράντο πως κάπου εδώ θα τερματιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο 46χρονος προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια ήταν ο επί σειράς ετών άνθρωπος που ασχολιόταν με τους γκολκίπερ των Πειραιωτών, όντας  μέλος του τεχνικού τιμ την τελευταία εξαετία (από το 2006), έχοντας συνεργαστεί εξαιρετικά με τους κόουτς που ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων (Σόλιντ, Λεμονής, Βαλβέρδε, Ζίκο κ.τ.λ).
 
Στην φωτογραφία ο Βασίλης Αλεξούδης:

Μάλιστα, ακόμη και οι πορτιέρο που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια (όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης) για την αξία, τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα του Αλέκου Ράντου. Η αποχώρηση του προκάλεσε έκπληξη, αλλά όπως φαίνεται η διοίκηση έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αλεξούδη, ο οποίος πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε από τους πράσινους. Μάλιστα, το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον κ. Αλεξούδη και αυτό που μένει είναι μόνο η ανακοίνωση!

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του "τριφυλλιού", τόσο για την δουλειά που έχει κάνει, όσο και για το γεγονός πως έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια καλούς Έλληνες πορτιέρο, όπως τους Καρνέζη, Κοτσώλη, Τζόρβα και Καπίνο. Ο Βασίλης Αλεξούδης, ο οποίος είναι από το Πέραμα και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, την τελευταία τετραετία ήταν στον Παναθηναϊκό, ενώ προηγουμένως είχε δουλέψει στον Ατρόμητο.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου