ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συμφωνία με Γιάνκοβιτς

Συμφωνία με Γιάνκοβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον ελεύθερο Σερβοέλληνα φόργουορντ του Πανιωνίου, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της "GOAL". Η εφημερίδα αναφέρει πως οι Πειραιώτες συμφώνησαν σε όλα με τον 22χρονο Σερβοέλληνα φόργουορντ (διεθνή με την Εθνική μας ομάδα) και απομένει να δώσει την έγκριση του για να προχωρήσει και επίσημα η μεταγραφή η συγκατάθεση του νέου προπονητή των ερυθρολεύκων.
 
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έμεινε φέτος ελεύθερος από τον Πανιώνιο, με τον παίκτη να μην δείχνει την διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί σε έναν μεγαλύτερο και ισχυρότερο σύλλογο. Η πειραϊκή ΚΑΕ, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ξεκίνησε τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, φτάνοντας σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 22χρονος (3/3/1990) σμολ-φόργουορντ, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες (συμπαίκτης με Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη), πραγματοποίησε καλή σεζόν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (19.2 λεπτά, 8.7π, 4.8ρ), αλλά στα playoffs δεν κατάφερε να παίξει, λόγω ότι έκανε επέμβαση στο δεξί του πόδι (μερική ρήξη τένοντα).

Πλέον, όμως, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά το γεγονός πως έκανε επέμβαση μόνος του (μεσούσης της σεζόν), δίχως την συγκατάθεση των κυανέρυθρων, αφήνοντας την ομάδα του στα... κρύα του λουτρού, "χάλασε" τις σχέσεις του με τον Πανιώνιο, καθώς ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης επιθυμούσε να κάνει την εγχείρηση στο τέλος της σεζόν.

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον οποίο ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είχε μία εξαιρετική συνεργασία στον Πανιώνιο. Ο Έλληνας προπονητής, μάλιστα, τον ανέδειξε πέρσι δίνοντας του θέση στην βασική πεντάδα, αρχικά στο 4 (γιατί είχε ανάγκη η ομάδα) και μετά στο 3, που ήταν και καλύτερος, όντας αυτή, βέβαια, και η φυσική του θέση.

Ο γιος του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, είναι πολύ καλός αθλητής, σαν... μαύρος. Είναι εξαιρετικός στην επίθεση όταν παίζει κοντά στο καλάθι, διαθέτοντας κινήσεις και παίρνοντας πρωτοβουλίες (κάτι που δεν το κάνουν πολλοί πλέον), έχοντας ως μόνο πρόβλημα το διάβασμα των φάσεων, αλλά και το να μπει στο ομαδικό πνεύμα παιχνιδιού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου