ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Serie A...Τα νεα του Ιταλικου ποδοσφαιρου!!!

Καλεσμα απο Πατο,Χουμελς για Γιουβε,μιλαει με Ραφα η Σαμπντορια,πονταρει στον Σεβα,ματιες απο Αγγλια και Ισπανια,κρουση για Παπαδοπουλο

27/6/2012






Συνέντευξη στο CNN παραχώρησε ο Αλεξάντερ Πάτο, με αφορμή τις δίκες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ο Βραζιλιάνος παραδέχτηκε πως αυτή η κατάσταση είναι δυσάρεστη και τόνισε πως παίκτες και παράγοντες πρέπει να προσπαθήσουν μαζί για την «αναγέννηση» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Την απόκτηση του Ματς Χούμελς εισηγήθηκε ο Αντόνιο Κόντε στη διοίκηση της Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο 43χρονος προπονητής αναζητά έναν νέο στόπερ για την άμυνα των «μπιανκονέρι» και το όνομα του παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Συνάντηση θα έχουν εντός της ημέρας ο Ράφα Μπενίτεθ με τη διοίκηση της Σαμπντόρια, ώστε να συζητήσουν όλα τα δεδομένα της συνεργασίας τους. Ο ιταλικός σύλλογος έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ισπανό τεχνικό, του οποίου οι ετήσιες απολαβές θα φτάσουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και μπορεί ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Την περίπτωση του Αντρέι Γαρμολένκο εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Μάλιστα, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι ο σύλλογος του Μιλάνου θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχουν ο 23χρονος φορ με τον Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των «ροσονέρι».

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και της Μάλαγα έχει προσελκύσει ο Χουάν Μανουέλ Βάργκας, όπως δήλωσε ο Χόρχε Σιτερσπίλερ στον ιταλικό Τύπο. Ο Περουβιανός εξτρέμ της Φιορεντίνα αναμένεται το φετινό καλοκαίρι να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον θέλει να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα
(Photo: Action Images)
Διερευνητική επαφή για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου έκανε η Μίλαν.Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ροσονέρι» από τα τέλη Μαΐου, όμως μετά τις εμφανίσεις του στο Euro 2012 οι Ιταλοί αποφάσισαν να κινηθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου