ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στον τελικό ο Ιακωβάκης

Στον τελικό ο Ιακωβάκης 

28/6/2012

Στον τελικό ο Ιακωβάκης 
Αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα. Και αλλιώς του ήρθαν. Ευτυχώς όμως, η κατάληξη ήταν η επιθυμητή. Ο Περικλής Ιακωβάκης μπήκε στον τελικό των 400 μ. εμπ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι, έστω κι αν δεν χαμογέλασε ούτε στιγμή έπειτα από την κούρσα του στον ημιτελικό.

Στη δεύτερη σειρά, ο Ιακωβάκης ξεκίνησε δυνατά, αλλά μπαίνοντας στην τελική ευθεία ο ρυθμός του έπεσε. Τελικά ήταν δεύτερος με 49.83, πίσω από τον Ουκρανό Στάνισλαβ Μελνίκοφ (49.72) και πήρε απευθείας την πρόκριση.

«Δεν ήμουν πολύ καλός. Εχω κάποια προβλήματα τεχνικής. Κυρίως λόγω κακής αυτοπεποίθησης ακόμη πάνω στην κούρσα. Ανεπίτρεπτα λάθη με βάση την ηλικία και την όποια αξία και εμπειρία έχω. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη. Επρεπε να κερδίσω τη σειρά μου και να τρέξω πιο γρήγορα σήμερα. Πριν από δύο εβδομάδες έκανα μέσα σε μία ημέρα δύο κούρσες κάτω από 49.20», είπε ο Ιακωβάκης αναφερόμενος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πέρα από το δικό του κίνητρο για διάκριση, οφείλει να εκπληρώσει και μία υπόσχεση όπως είπε αινιγματικά.

«Τα κεφάλια μέσα και αύριο θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό γιατί χρωστάω μία υπόσχεση, για κάποιον που πρέπει να πηδήξει σαν τον λαγό και σαν την ακρίδα. Θα καταλάβουν αυτοί», είπε, ενώ αναφερόμενος στον τελικό κατέληξε «Το θέμα είναι να είμαι ανταγωνιστικός αύριο και πιστεύω ότι θα πάνε μία χαρά τα πράγματα».

Για τον Σπύρο Παπαδόπουλο τα δεδομένα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, από τη στιγμή που μάλιστα έτρεχε στον πρώτο διάδρομο. Ετσι τερμάτισε έβδομος στη σειρά του με 51.89 και στη συνολική κατάταξη πήρε την 23η θέση.

«Δεν πήγα καλά σήμερα. Η ευκαιρία μου ήταν χθες. Σήμερα στον πρώτο διάδρομο ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολα τα πράγματα. Είχα δύο στόχους, τον ημιτελικό και μία κούρσα κοντά στα 50.70. Πέτυχαν τον ένα», είπε ο Παπαδόπουλος.

Οι πιο γρήγοροι του ημιτελικού ήταν ο Σέρβος Εμίρ Μπέκριτς (49.37) και ο Γερμανός Γκέοργκ Φλεισχάουερ (49.52), οι οποίοι πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στην πρώτη σειρά.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου