ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πήραν άδεια Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς

Πήραν άδεια Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς

29/6/2012

Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς που προβιβάστηκαν στην Super League πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Δείτε τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης
ΕΠΟ γραφεία
Πλήρης ήταν οι φάκελοι του Πανθρακικού, της Βέροιας και του Πλατανιά και έτσι οι ομάδες που κέρδισαν την άνοδο από την Football League θα αγωνίζονται και με άδεια από την αρμόδια επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ στην Super League.
Κατά την τελευταία συνεδρίαση η Επιτροπή έδωσε άδεια στις παραπάνω ΠΑΕ, όπως και στις ΑΕΛ Καλλονής και Παναχαϊκή. Αντίθετα δεν πήραν άδεια η Καλλιθέα και ο Πανσερραϊκός.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ:
"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γ.Σ.
3. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ.
5. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
6. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
7. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο.. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013".


www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου