ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απέκτησε τον 15χρονο Δήμο Χαντζάρα ο Ολυμπιακός

Απέκτησε τον 15χρονο Δήμο Χαντζάρα ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον 15χρονο Δήμο Χαντζάρα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.
Όλα τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δίνουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες και μαζεύουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στα πρωταθλήματα των Νέων, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα ταλέντα μπορούν.
 
Σε αυτά τα χνάρια κινείται πλέον και ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους πλέον να δίνουν μεγάλη βάση στην ανακάλυψη, τον εντοπισμό και την απόκτηση νεαρών και εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξάλλου έχει το όραμα να δει την ομάδα του να παίζει με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες και να κινείται πλέον ο Ολυμπιακός στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του 15χρονου Δήμου Χαντζάρα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.


 
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση: "Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Χαντζάρα Δήμου στον Ολυμπιακό Πειραιώς , που έγινε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακού στον Πειραιά παρουσία του κ. Σάββα Παπαδόπουλου, του παίκτη και των μάνατζερ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς & Ανδρέα Νινιάδη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι κκ Παύλου Γ. , Ζελενίτσας Χ. Αμανατίδης Γ.

Ο Δήμος Χαντζάρας είναι γεννημένος το 1997 (κατηγορία Παίδων).

Ήταν ο αρχηγός της μικτής Πέλλας.

Επίσης ήταν αρχηγός της μικτής κεντρικής Μακεδονίας ( 2ος όμιλος ).

Με την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας ως βασικό στέλεχος και αρχηγός της διακρίθηκε στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΜ / Θεσσαλονίκης , στο ισχυρότερο πρωτάθλημα της Ελλάδας, όπου και κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ΠΑΕ , σκάουτερ και μάνατζερ.

Στον εύελπη Δήμο Χαντζάρα η ΑΑΓ εύχεται υγεία και καλή τύχη".


 
"Πόρτα στο όνειρο"

Από την πλευρά του, ο Δήμος Χαντζάρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του:

"Ευχαριστώ την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, τον κ. Σάββα Παπαδόπουλο και τους προπονητές μου που με βοήθησαν πολύ για να ανοίξω μια πόρτα στο όνειρο μου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω στους συμπαίκτες μου που με την συνεργασία μέσα στο γήπεδο , αλλά και έξω από αυτό, με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Τέλος δεν θα ξεχάσω τις ωραίες στιγμές που περάσαμε".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου