ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Έφτασε στο Καράκας η αποστολή, ανακοινώνει τη 12άδα ο Ζούρος


Έφτασε στο Καράκας η αποστολή, ανακοινώνει τη 12άδα ο Ζούρος

30/6/2012 

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι διεθνείς μας ενόψει της έναρξης του Προολυμπιακού τουρνουά. Η αποστολή της ομάδας, που έγινε δεκτή με παραδοσιακούς χορούς και ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, βρίσκεται στο Καράκας της Βενεζουέλας, όπου από τις 2 έως και τις 8 Ιουλίου οι ομάδες που συμμετέχουν θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.
ethniki basket proolympiako tournoua afiksi venezoyela teliki 12ada
Αργά το βράδυ αναμένεται ο Ηλίας Ζούρος να ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα και όλα δείχνουν πως ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα είναι σε αυτή, καθώς εκτιμάται πως θα ξεπεράσει εγκαίρως το διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού  σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα απέναντι στην Ιορδανία τη Δευτέρα, θα προλάβει σίγουρα το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με το Πουέρτο Ρίκο. Έτσι, αναμένεται ο Κώστας Σλούκας και ο Βαγγέλης Καββαδάς να είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που θα «κοπούν».
Η Εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί στις 7 το απόγευμα (2:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας), όταν και αναμένεται ο Ηλίας Ζούρος να ανακοινώσει τους 12 «εκλεκτούς».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου