ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Δίκη» κεκλεισμένων τηλεοράσεων;

«Δίκη» κεκλεισμένων τηλεοράσεων; 

29/6/2012

Δεν την είδαν ούτε οι μέτοχοι
Ήταν που ήταν «καραστημένη» η «Δίκη της Δευτέρας» του ΣΚΑΪ, μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου, μήπως με την τραγική τηλεθέαση ήταν και κεκλεισμένων των τηλεοράσεων;
Αυτή η τρομερή και φοβερή εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» στον ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον ιδιοκτήτη του καναλιού Γιάννη Αλαφούζο, και θέμα τη δική του «Παναθηναϊκή Συμμαχία», «έσπασε» τα μηχανάκια της AGB γράφοντας το εκπληκτικό 5% (!!!) τηλεθέασης, και μάλιστα αυτό στο νεανικό κοινό (15-45 ετών)!
Εύλογα δημιουργείται η απορία πώς γίνεται μια εκπομπή που φιλοξενεί τον πρόεδρο μιας ομάδας με 1.700.000 οπαδούς, να μην μπορεί να ξεπεράσει ούτε τον μέσο όρο τηλεθέασης του «πράσινου» καναλιού, που φτάνει το 7,5%. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ δε επίσημη τηλεθέαση ΗΤΑΝ 3,8%!!! Πιο tragic …πεθαίνεις!!!
Τραγική λοιπόν είναι και η ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, οι οποίοι είδαν τα νούμερα τηλεθέασης στο τηλεοπτικό ραντεβού Θωμαΐδη-Αλαφούζου να θυμίζουν αριθμό εισιτηρίων σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών!
Ε, πώς να μην κατεβάσουν μούτρα οι άνθρωποι, αφού ακόμα και οι εκπομπές για την πράσινη ανάπτυξη και την οικολογία του καναλιού τους έχουν πολύ καλύτερα νούμερα.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου